Radu Dragne a recunoscut motivul pentru care a făcut-o pe Adelina să plângă ultima dată. Ce a dezvăluit despre relația iubitei sale cu părinții lui

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 dec 2022, 02:10

Radu a recunoscut cand a facut-o ultima data sa planga pe Adelina

Sursa: Instagram

Radu Dragne a povestit in premiera despre relatia pe care iubita lui, Adelina, a dezvoltat-o cu parintii lui.

Radu Dragne a povestit in cadrul emisiunii online wownews despre relatia pe care Adelina, iubita lui, o are cu parintii lui. Castigatorul Puterea Dragostei, sezonul 4 a recunoscut ca uneori este gelos pe iubita lui pentru felul cum comunica cu parintii lui deoarece acestia o iubesc mai mult pe ea decat pe el si se intampla ca ea sa le dea mai multa atentie lor decat lui. Adelina a dezvaluit si ea ca ultima data s-au certat pentru ca a stat mai mult cu parintii lui decat cu el in camera.

Citeste si: EXCLUSIV! Ce meserie are Adelina, iubita lui Radu Dragne. Cei doi au câștigat sezonul 4 Puterea Dragostei

Cum se intelege Adelina cu parintii lui Radu. Dezvaluiri in premiera

Radu Dragne: "Eu stateam pe live si ma intreba toata lumea unde e. A zis ca vine in 5 minute si a venit dupa o jumatate de ora, m-am enervat si am inchis live-ul.

M-am dus la culcare. Vine in camera si ma intreaba ce am. Na, nu mai am chef sa mai stau... Ai mei au placut-o de prima data. O iubesc ai mei mai mult decat pe mine, eu sunt in lumea mea, ea sta mai mult cu ei. Eu stau la masa si vorbesc ei trei. O suna pe ea in loc de fiu-su. Ii povesteste ce a facut la munca.
Mama ii spune orice. E ca o relatie de la prietena la prietena. Ii place de ea, s-a indragostit si mama de ea."
 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berna e istorie pentru Philip! Dezvăluirea-bombă făcută de fostul concurent despre Maria Lungu. Ce se întâmplă intre cei doi acum

Radu a facut-o sa planga in masina pe Adelina

Adelina:  "Locuim in aceeasi casa. Eu petrec mai mult timp cu ei decat el. Mereu intreb si incerc sa o ajut. Avem o relatie foarte buna.

Eu nu prea plang, doar in emisiune am plans. Eram foarte tensionata. Cand am iesit, nu imi amintesc sa mai fi plans. Azi, mi-a zis cateva declaratii si m-a facut sa plang."

Adelina si Radu au mai dezvaluit ca merg saptamanal in orasul de unde este iubita lui, mai ales in ultima perioada cand a avut examene, insa pana isi vor lua o casa a lor, cei doi locuiesc cu parintii castigatorului Puterea Dragostei, sezonul 4.

 

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.