Radu face acuzații dure la adresa Biancăi și a lui Robert. Laurențiu susține că Larisa îl place. Concurenta e foc și pară: "Niciodată! Jur!" Aflați ce se va întâmpla, duminică, 8 octombrie, în Casa iubirii, de la ora 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Diana Tilă
Actualizat: 07 oct 2023, 20:00

O nouă Gală incendiară “Casa iubirii” are loc duminică, 8 octombrie, la Kanal D

Duminică, 8 octombrie, fanii emisiunii vor avea parte de o nouă ediție incendiară, în care conflictele vor pluti în aer. Mâine se încing spiritele între concurenții din “Casa iubirii”, după ce își aduc acuzații grave.

Citește și: Bianca și Ionuț au trecut la alt nivel al relației lor! Iată cum a reacționat Radu și ce acuzații a lansat la adresa celor doi concurenți! „Mie mi s-a părut totul plănuit!”

Radu, noi acuzații la adresa concurenților din Casa iubirii

Fiecare Gala a emisiunii Casa iubirii este marcată de multe tensiuni, emoții și chiar regrete. Astfel, lucrurile încep să scape de sub control în Gala de mâine.

Discuțiile dintre Radu, Bianca și Robert se vor accentua în ediția de duminică, iar fanii emisiunii Casa iubirii vor avea parte de o ediție cu adevărat incendiară.

Citește și: Patrick și Patricia de la „Casa Iubirii” s-au întâlnit în club „Eu cu Patrick am mai ținut legătura” Mai există sau nu sentimente între cei doi

Radu: "Bianca mi-a spus acum câteva zile că grupurile ei sunt foarte curate și că la ea nu sunt jigniri"

Bianca:" Adevărat!''

Radu:'' Sunt multe jigniri legate de toți concurenții și la ea și la Robert, Robert dă ador la anumite postări, unde sunt jigniți...''

Bianca:'' Nu este adevărat! Robert nu este în grupul meu.''

Robert:'' Ce vorbeam de tine? Răspunde!''

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Radu:'' Vorbeai de mine, de Cristina!''

Robert:  ''Eu nu am vorbit urât de absolut nimeni.''

 Julia: "Ai zis că suntem oameni de 2 lei?!"

Andreea Mantea: "Ce?! Cine a zis?"

Laurențiu susține că Larisa îl place. Concurenta e foc și pară

Săptămâna este pe cale să se încheie, însă atmosfera rămâne agitată în “Casa iubirii”.

Lucrurile nu par să se liniștească între concurenți. Replici tăioase, reproșuri și mulți nervi, cam așa s-ar putea rezuma Gala de duminică, 8 octombrie, a emisiunii matrimoniale.

Telespectatorii vor asista la o nouă ieșire nervoasă a concurenților, deoarece nu trece nicio zi fără ca fetele și băieții din Casa iubirii să nu intre în conflict.

Citește și: Tensiuni aprige în Casa iubirii! Antoni a răbufnit și a lansat acuzații crunte la adresa Juliei! „Mai bagi o râcă între mine și Larisa!” Iată cum a reacționat concurenta și ce scandal de proporții s-a iscat

Larisa va răbufni în ediția de mâine, după ce Laurențiu declară că aceasta îl place. 

Larisa: ''Nu m-aș vedea în viața vieților mele cu el. Niciodată! Jur!''

Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de duminică, 8 octombrie, de la 16:00 și de la 19:00, la Kanal D!

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?