Radu, gest neașteptat la adresa tuturor fetelor din Casa iubirii! Însă concurentul va scăpa porumbelul la final! „Ceva ce nu o să mai vedeți niciodată!” Aflați ce tensiuni se vor isca în casa băieților, luni, 12 decembrie, de la ora 10:00 și 16:30!

Author: Ana Filip
Actualizat: 11 dec 2022, 20:42
casa iubirii Foto(4)

Radu, reacții neașteptate la adresa Biancai

Sursa: Captură KANAL D

În prima ediție a săptămânii, Radu va surprinde pe toată lumea cu gestul lui uluitor însă în cele din urmă va declanșa un nou conflict cu Emanuel, în casa băieților!

În Gala de duminică, a emisiunii Casa iubirii, emoțiile și suspansul au atins cote maxime în rândul tuturor concurenților, în așteptarea verdictului serii adus de Andreea Mantea, care avea să anunțe dacă va există sau nu eliminare. În cele din urmă, după multe frământări și emoții, prezentatoarea emisiunii a anunțat faptul că Sorin a fost desemnat Favoritul Săptămânii, deoarece a primit cele mai multe voturi din partea publicului.

Cea care s-a bucurat de această veste a fost Bianca, deoarece concurenta își dorea enorm să plece acasă pentru a-l reîntâlni pe Alin, iubitul ei, care a părăsit competiția săptămâna trecută. Însă mare a fost uluirea tuturor concurenților în clipa în care au aflat că Gala va fi una fără eliminare.

Radu, gest neașteptat la adresa tuturor fetelor din Casa iubirii! „Ceva ce nu o să mai vedeți niciodată!”

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, Radu va recurge la un gest total neașteptat pregătit la adresa tuturor fetelor. Tânărul a decis să devină mai bun și să le ceară iertare concurentelor scuze pentru toate situațiile deranjante provocate de-a lungul lunilor petrecute în emisiune.

Citește și: Emoții mari în Casa iubirii! Andreea Mantea a făcut un anunț important în Gală! „Vreau să nu va pară rău și vreau să votați cu sufletul” Aflați ce reacții s-au stârnit în platou la aflarea uluitoarei vești!

După ce le va trece în revistă pe aproape toate fetele, cerându-le iertare pentru toate relele iscate, Radu a ajuns la Bianca, tânăra pe care a supărat-o cel mai mult în cadrul emisiunii. Cei doi și-au amintit că au avut multe conflicte și au ajuns să își spună replici aprige pe care acum le regretă.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Deși promisese că va fi un alt Radu, mult mai bun și nu va mai provoca certuri în Casa iubirii, în cele din urmă, tânărul se va contra cu Emanuel, după ce acesta din urmă îl va critică pentru comportamentul lui față de fetele din casă pe care le-a plăcut până în prezent.

Însă nici Radu nu s-a lăsat mai prejos și a încercat să îl pună la punct pe Emanuel, iar în timpul schimbului lor de replici, a reușit să scape din nou porumbelul, folosind un limbaj nepotrivit, în ciuda faptului că

Andreea Mantea se află în casă fetelor și a auzit toată discuția celor doi băieți. Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, dar și ce se va întâmplă cu Radu, luni, într-o ediție incendiară, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Citește și: Situație fără precedent în Casa iubirii! Nicoleta, suspectată că ar fi însărcinată! „Poate o să fii tătic!” Iată cum a reacționat Sorin, în clipa în care Nicoletei i s-a adus un test de sarcină!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.