Radu i-a adresat replici dure unei concurente în ,,Casa iubirii'': ,,Ce dai primești!''. Aceasta a părăsit în lacrimi camera roșie

Author: Diana Ghita
Actualizat: 26 sep 2023, 20:57

Pe cine a invitat Radu în camera roșie

Sursa: Captură KANAL D

Radu a invitat-o pe Bianca în camera roșie, unde au purtat o discuție cu atacuri subtile.

Deși cel de-al doilea sezon al emisiunii ,,Casa iubirii'' aduce în prim plan noi concurenți dornici de a-și găsi sufletul pereche, acesta vine și cu multe răsturnări de situație.

Citește și: Julia este noua concurentă din Casa iubirii! Tânăra este gata să frângă inimi! „Am venit pentru doi băieți!” Iată cine sunt cei doi concurenți care i-au atras atenția

Ce au de împărțit Bianca și Radu 

În ultimul timp, Radu și Bianca par să se fi înțepat în mod constant unul pe celălalt. Însă, concurentul nu a mai suportat aceste atacuri, așa că a răbufnit și a chemat-o pe Bianca în camera roșie pentru a lămuri lucrurile între patru ochi.

Însă, odată ce a dat ochii cu Radu, concurenta s-a arătat nedumerită, neînțelegând de ce colegul ei a preferat să discute în acest context cu ea.

,,Eu nu înțeleg ce tot vrei de la mine. În loc să discuți normal pentru chestiile astea, tu faci așa.’’, a spus Bianca.

În plus, aceasta i-a atras atenția lui Radu în legătură cu faptul că a fost deranjată de anumite gesturi ale lui, care par să fi fost făcute din răzbunare.

,,Te-ai legat de mine din nimic azi.

(…) A fost o r ăzbunare.’’, a mai spus concurenta.

Radu i-a explicat clar de ce a atacat-o, expunând un motiv bine întemeiat. Acesta i-a răspuns cu aceeași monedă concurentei, care intervine des în relația lui cu Cristina.

,,Păi ieri după ce m-ai tocat toată ziua cu relația mea cu Cristina.(...) Ar trebui să te ocupi mai mult de Ionuț.’’

, a motivat Radu.

De asemenea, acesta a sfătuit-o pe Bianca să își concentreze atenția mai mult asupra relației sale cu Ionuț, și mai puțin asupra altor concurenți din ,,Casa iubirii". Radu ar fi discutat cu Ionuț, iar acesta din urmă i-a mărturisit că se simte foarte atașat de Bianca, pe care vrea să o descopere și mai mult.

,,Decât să te axezi pe alte persoane din această emisiune, ar trebui să te axezi mult mai tare pe acest băiat.

Eu am vorbit cu el și în afara emisiunii și ține foarte mult la tine. Eu i-am zis numai lucruri frumoase despre tine, iar omul mi-a zis, foarte sincer, că el chiar își dorește să te cunoască.’’, i-a spus Radu Biancăi.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citește și: Radu tânjește după un date cu Cristina: "Știu că-ți pică greu la suflet..."

Radu a fost dur cu Bianca

Însă, în ciuda acestor dezvăluiri, concurenta a fost, încă, nelămurită în privința unui lucru. Dacă Radu i-a vorbit lui Ionuț frumos despre ea, în afara emisiunii, ea nu înțelege de ce, la filmări, acesta a încercat să îi păteze imaginea în fața lui Ionuț.

,,Atunci de ce vrei să mă îngropi în fața lui în toate modurile?’’, l-a întrebat Bianca pe Radu.

Concurentul i-a răspuns clar și răspicat colegei sale, spunându-i că el doar a avut grijă ca aceasta să primească ceea ce merită.

,,Ce dai primești!(...) Ai avut grijă să distorsionezi subiectele și să le pui în ce lumină vrei tu.’’, a explicat Radu.

După discuții aprinse, Bianca a observat că certurile dintre ea și Radu se învârt constant în jurul acelorași subiecte: ,,Mie mi se pare că noi discutăm lucruri care se repetă întruna’’.

Radu a aprobat-o și a fost de părere că unul dintre ei ar trebui să pună stop atacurilor: ,,Înseamnă că cineva dintre noi doi trebuie să se oprească. Ce zici?’’.

Bianca a fost de acord cu cele zise de Radu. Aceasta a spus că ea nu va mai continua, însă l-a rugat și pe Radu să înceteze.

,,Ok, eu mă opresc, dar te rog frumos să termini aici!’’, au fost ultimele cuvinte ale Biancăi, înainte de a izbucni în lacrimi și de a părăsi camera roșie, în care a discutat cu Radu.

Citește și: Un nou concurent s-a alăturat emisiunii ,,Casa iubirii''! Cine este Ionuț și pentru ce fată a venit: ,,Îți cunosc caracterul''

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?