Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, după ce Cristina l-a chemat pe Laurențiu: „Eu plec, stai aici cu Laurențiu!”. Aflați ce se întâmplă într-o nouă ediție incendiară din „Casa iubirii” mâine, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 21 iun 2023, 19:00

Radu, ieșire nervoasă în camera roșie, după ce Cristina l-a chemat pe Laurențiu

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu are o ieșire nervoasă.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Radu se enervează la culme după ce, dintr-un joc, Cristina îl cheamă pe Laurențiu în camera roșie.

Radu, ieșire nervoasă în camera roșie

Mâine, într-un nou episod din „Casa iubirii”, Radu are o ieșire nervoasă.

În timp ce se alerga cu Cristina spre camera roșie și se jucau, ajunși în încăpere Cristina apelează la o glumă care nu-i pică bine fostului ei iubit.

Citește și: Robert o întreabă pe Mihaela dacă vrea să fie iubita lui, iar ea oferă un răspuns neașteptat: „Mi-e un pic foame”. Cadoul primit a emoționat-o

„Lasă-mă! Cameră, deci fii atent! Eu vreau să-l chem pe Laurențiu în camera roșie!”, a spus Cristina, în timp ce Radu trăgea de ea.

„Ești... serios? Păi eu plec, l-ai chemat! Hai, că ți-l aduce”, a spus Radu, schimbându-se la față și pierzându-și zâmbetul larg pe care-l afișa cu câteva secunde în urmă.

Văzând că nu mai are chef de glume, Cristina încearcă să-l oprească pe Radu să iasă din camera roșie, râzând, pentru a-i arăta că doar glumea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Lacrimile Lorenei îl lasă rece pe Radu: „N-am înțeles nimic”. Ionuț sare în apărarea concurentei, după ce acesta se preface că a adormit în timp ce Lorena explica ce o apasă

„Radu, stai”, a spus Cristina.

Radu, nervos pe gestul făcut de Cristina în camera roșie

Radu a fost neclintit în decizia sa de a o părăsi atât pe Cristina, cât și camera roșie, astfel că a ieșit valvârtej din încăpere, împingând-o pe Cristina înăuntru și ținând de ușă, pentru a nu-i

permite să iasă după el. 

„Ți-l aduce pe Laurențiu, stai aici cu Laurențiu, stai acolo!”, spune Radu, supărat.

După ce Radu a închis-o pe Cristina în camera roșie, a plecat grăbit înapoi spre casa băieților. Cristina, văzând că nu are șanse să-l întoarcă, s-a resemnat și s-a întors în cameră, unde îl așteaptă pe Laurențiu. 

„Bine! Să vină (n.r.:

Laurențiu)”, a exclamat Cristina.

Aflați ce se întâmplă mai departe mâine, 22 iunie 2023, într-un nou episod al emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, de la orele 10:00 și 16:30, doar la Kanal D!