Radu, impresionat peste măsură de apariția sfioasei Cristina în Casa iubirii! „Am simțit că vrea să mă sărute!” Iată cum a interpretat concurentul gesturile tinerei și ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor! 

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 ian 2023, 19:00
Foto(5)

Apariția Cristinei în casa băieților a stârnit un val de controverse în rândul colegelor sale, dar și printre concurenți! Radu s-a declarat impresionat!

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Casa iubirii a început în forță și a adus în atenția publicului zece concurenți noi, cinci fete și cinci băieți, dornici să își caute perechea, însă a oferit încă o șansă și pentru patru concurenți din primul sezon care și-au exprimat dorința de a-și caută în continuare jumătatea și în cel de-al doilea sezon. Dacă în prima ediție Andreea Mantea a prezentat telespectatorilor pe cei 14 concurenți ai sezonului, în ediția de astăzi, fetele și băieții au început deja să interacționeze pentru a se cunoaște mai bine.

Radu, impresionat peste măsură de apariția sfioasei Cristina în Casa iubirii! „Am simțit că vrea să mă sărute!”

Una dintre noile fete care au reușit să impresioneze pe cei mai mulți dintre băieți a fost Cristina, care a ajuns în casă băieților și a avut ocazia să îi cunoască mai bine și chiar să se apropie destul de mult de unii dintre ei.

Tânăra a fost invitată pe rând la dans de către Ionuț, Radu și Patrick și a făcut senzație cu felul ei de a fi și cu atitudinea copilăroasă pe care a afișat-o.

În timpul dansului cu Cristian, Patrick și-a exprimat primele păreri despre această și nu s-a sfiit să îi spună faptul că a perceput-o drept cea mai sinceră dintre fete, moment în care s-a stârnit un val de reacții în casa fetelor, acolo unde acestea au spus că s-au simțit jignite oarecum de afirmația făcută de Patrick.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Radu, a declarat faptul că s-a emoționat teribil în timpul dansului cu Cristina și mai mult decât atât a mărturisit că a simțit la un moment dat că tânăra și-ar fi dorit să îl sărute. Întrebată dacă îl place pe Radu, Cristina a evitat cu diplomație răspunsul concret, afirmând că nu vrea să se pronunțe în acest sens deocamdată până când nu îi va cunoaște pe toți băieții și abia apoi se

va decide pe care dintre ei îl place.

„Nu mă scăpa din ochi! Poate mă înșel, dacă o să se vadă chestia asta, la un moment dat am simțit cumva că vrea să mă sărute! Am simțit chestia asta, că ar vrea să mă sărute!”, a spus Radu.

Citește și: Concurenți Casa Iubirii sezonul 2: Cine sunt cele 7 fete și cei 7 băieți care își caută sufletul pereche în reality show-ul difuzat la Kanal D?

Citește și: Radu a ales să rămână în ,,Casa Iubirii” în al doilea sezon. Acesta nu își oprește căutarea sufletului său pereche