Radu, în fața unei decizii radicale după eliminarea Kingai din Casa iubirii! „Îți dorești să pleci? Să te duci după ea?” Aflați ce va decide concurentul luni, 14 noiembrie, într-o ediție tulburătoare, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 nov 2022, 20:46
video Foto(4)

După plecarea Kingai din Casa iubirii, Radu este copleșit de tristețe și de regretul că nu a apucat să vorbească mai mult cu ea!

Gala de duminică a emisiunii Casa iubirii a fost marcată de multe momente tensionate, dar și de emoții, suspans, tristețe și mari regrete, deoarece una dintre cele mai controversate concurente a fost eliminată. După ce s-au efectuat nominalizările serii, cei trei concurenți care au ajuns în pragul eliminării au fost Sorin, Kinga și Cristian. În cele din urmă cea care a plecat acasă a fost Kinga, așa cum își dorise încă de la începutul ediției de Gală, când i-a rugat pe băieți să o nominalizeze pentru a putea părăsi emisiunea.

Însă înainte de a pleca din Casa iubirii, Kinga a recurs la un gest neașteptat față de Radu, care l-a bulversat teribil. Astfel, în ediția de luni, tânărul va izbucni în lacrimi și își va exprimă regretul că nu a reușit să vorbească mai mult cu Kinga pentru a lămuri lucrurile între ei.

Radu, în fața unei decizii radicale după eliminarea Kingai din Casa iubirii, care i-a adus mare tristețe! „Îți dorești să pleci? Să te duci după ea?”

În ediția de luni a emisiunii Casa iubirii, lucrurile vor lua o întorsătură neașteptată pentru Radu, care va recunoaște că suferă cumplit din cauza plecării Kingai și pentru că nu a apucat să vorbească mai mult cu ea. Concurentul a mărturisit regretă enorm faptul că fosta lui partenera nu l-a sărutat până în Gală deoarece dacă ar fi făcut-o mai înainte lucrurile ar fi putut stă cu totul altfel și poate că ar fi format încă un cuplu reușit.

În vreme ce Radu va plânge cu lacrimi amare după Kinga, cea care va suferi la fel de mult va fi Anca, pentru că va conștientiza faptul că tânărul încă o place pe rivală ei și mai mult decât atât încă mai are sentimente pentru ea din moment ce suferă atât de mult după plecarea ei.

Andreea Mantea: Radu, de ce ți-a venit să plângi de dimineață? Ești supărat că n-ai apucat să vorbești cu ea?

Radu: Da!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: Dar ce ai fi vrut să vorbești cu ea?

Radu: S-o întreb de ce a simțit nevoia să mă sărute în Gală și nu a făcut asta până acum! Pentru că dacă ar fi făcut-o, eu zic că ar fi stat lucrurile altfel între noi!

Andreea Mantea: Îți dorești să pleci? Să te duci după ea?

Citește și: Momente dramatice în Casa iubirii! Kinga, Sorin și Cristian au ajuns în pragul eliminării! „Nu vreau să pleci” Radu varsă lacrimi amare în așteptarea verdictului! Iată cine a părăsit emisiunea, duminică, 13 noiembrie!

Citește și: Kinga, mărturisiri cu ochii în lacrimi! Care este lecția pe care concurenta a învățat-o în Casa iubirii! „M-am atașat de el!” Iată cum s-ar simți dacă ar fi să plece singură din emisiune!