Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea o a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 25 iul 2022, 14:16

Radu încă are sentimente pentru Kinga. Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor din camera roșie. Este concurentul pregătit să-i dea a doua șansă fostei iubite: ”M-a pus pe gânduri”

Sursa: Captură KANAL D

Radu și Kinga s-au revăzut după mult timp doar ei doi, în camera roșie. Blondina încearcă să afle dacă tânărul încă are sentimente pentru ea, în timp ce Xenia, fata cu care se află în cunoaștere, asistă la conversația lor.

Kinga l-a chemat pe Radu în camera roșie, se pare că după toate discuțiile aprinse cu Nicolas, aceasta s-a gândit mai bine și l-ar vrea pe Radu înapoi. De dragul vremurilor trecute, cei doi s-au revăzut în privat, în camera roșie, și au discutat despre ei, în timp ce Xenia, cu lacrimi în ochi, a asistat la discuția lor.

Îi va acorda Radu a doua șansă Kingăi?

Radu a acceptat camera roșie pe care Kinga a cerut-o și au discutat despre ei. Blondina este de părere că acesta încă are sentimente pentru ea, chiar dacă se află în cunoaștere cu Xenia.

Kinga: Ai spus că ai acolo mici sentimente, mici, mici, m-a pus pe gânduri, sincer să-ți spun, lăsând-o pe Kinga la o parte.

Radu: Dar de ce tocmai acum, când vreau să mă cunosc și eu cu fata asta?

Kinga: Mi-ai spus că ai puține sentimente, nu am știut lucrul ăsta, pentru că tu nu ai mărturisit și m-a pus pe gânduri.

Radu: Da, Kinga, dar mie îmi e greu să te cred pentru că tu ai făcut multe aici în casă, multe strategii. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Kinga: E greșit că vreau să stau aici până în finală?

Radu: Nu, nu e greșit. Da, ai făcut multe strategii cu mine. Poate sunt prost, poate câteodată greșesc, poate exagerez, dar...îmi e foarte greu să am încredere în tine.

Citeste si: Nicoleta, în lacrimi! Flirtul lui Sorin cu Bianca a distrus-o?! Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, vineri, 22 iulie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Jocul Kingăi de a-l recâștiga pe Radu merge mai departe, aceasta a ales o melodie romantică pentru a-l îndemna să o invite la dans, ceea ce s-a și întâmplat. Xenia a urmărit întreg momentul, iar lacrimile și-au făcut simțită prezența pe chipul ei. Tânăra susține că s-a convins că Radu o vrea în continuare pe Kinga și că acesta nu și-a dorit nimic cu ea.

Kinga și Radu a avut primul dans romantic după mult timp și pare că se simt foarte bine unul în brațele celuilalt.

Citeste si: Leoaica Kinga de la Casa Iubirii schimbă mașinile că pe șosete. Ce bolizi conduce controversata concurentă de care niciun bărbat nu reușește să se lipească

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.