Radu Mazare, adus la DNA de mascati! "Nu mi-e frica de puscarie"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 feb 2017, 02:22

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a fost adus la DNA, marti, de mascati, el declarand ca aceasta actiune face parte din "sarba procurorilor" si ca era constient ca este cercetat inca din 2005.

Radu Mazare a fost adus la Directia Nationala Anticoruptie cu o duba a anchetatorilor, fiind flancat de mascati pana la intrarea in sediul DNA. Intrebat daca ii este frica de puscarie, Radu Mazare a spus: "Nu mi-e frica de puscarie, doar de Dumnezeu".

Procurorul sef al DNA, Codruta Kovesi, a declarat marti ca a fost inceputa urmarirea penala in dosarul in care au fost facute mai multe perchezitii, intre care si la locuinta primarului Radu Mazare, precizand ca aceasta cauza vizeaza fapte care intra in competenta Directiei.



Radu Mazare este cercetat de DNA in trei dosare legate de retrocedari de terenuri, iar in 2008 a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, alaturi de alte persoane, tot intr-un dosar legat de retrocedari, acesta judecandu-se la Curtea de Apel Bucuresti.

Primaria Constanta a finalizat in vara anului trecut acest cartier de locuinte sociale, iar la inaugurarea ultimelor blocuri a fost prezent si premierul Victor Ponta.


Cartierul este format din 17 blocuri, care au 906 locuinte- 339 de garsoniere, 396 de apartamente cu doua camere si 171 de apartamente cu trei camere. in cele 17 blocuri locuiesc aproximativ trei mii de persoane.

Valoarea totala a investitiei este de aproximativ 7 milioane de euro.

Sursa: Mediafax.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei