Radu Mazare, aparitie de senzatie la DNA! Uite cum s-a prezentat edilul din Constanta

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 02:28

Ce destinatii exotice si fete cucuiete!? Radu Mazare are o noua pasiune, nestiuta de nimeni! Noi am descoperit ca ii plac geamurile fumurii.

Se vede ce ii lipseste de data aceasta edilului: mascatii! Daca la prima „vizita” la sediul Politiei nimeni nu a indraznit sa claxoneze duba plina pana la refuz de „cagulati”, acum s-a schimbat foaia, iar impaciuitorul Mazare a incercat sa calmeze claxoanele zgomotoase!

S-o fi obisnuit sau nu, cert este ca primarul cercetat si-a facut simtita  prezenta intr-un mod atipic! Intr-o duba cu geamuri fumurii! Imbracat ca revolutionarul Che Guevara! Cu zambetul pana la urechi si cu glumele  la el, lui Radu Mazare nu i-a pierit cheful de sotii.

Vizitele la DNA nu se compara cu atmosfera dintr-un club, unde Mazare este obisnuit sa fie inconjurat de cele mai sexy „amazoane”! Aici, la capitala, parca e alta lume! Peretii sunt reci, dosarele multe, iar procurorii pun intrebari peste intrebari!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cu toate acestea, Mazare continua sa spuna „eu sunt luptator!(…) Eu sunt ca soldatul rus in Afganistan! Ma bat din 2005!” Dupa 3 ore de stat in biroul procurorului, vorbaretul Radu Mazare se cam grabea: „Eu
nu stiu cat si daca trebuie sa va dau explicatii aici ca dupa aia iar ma cearta! Ma cearta doamna Kovesi, eu am spus ca fiecare raspunde in fata lui Dumnezeu si mi-a facut plangere ieri, cred ca azi, daca incep sa va dau detalii, o sa spuna ca fac justitia la televizor!”
.
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie i-au spus lui Radu Mazare ca au extins urmarirea penala pentru fals in declaratii in dosarul in  care este acuzat ca ar fi luat mita 175.000
de euro pentru construirea locuintelor sociale din campusul „Henri Coanda” din Constanta.

Radu Mazare are un hop cat „Everestul” chiar in Vinerea Neagra cand Inalta Curte de Casatie si Justitie va judeca recursul procurorilor DNA la decizia de a fi cercetat in libertate sub control judiciar! El spune ca alegerea zilei de judecata de catre magistrati este „un semn”.