Radu Mazare, aparitie SURPRIZA in club cu Alex de la "Puterea dragostei". Poza controversata i-a uimit pe toti

Autor: Raluca Vitu
Radu Mazare

Alex Oianu a intrat in casa “Puterea dragostei” saptamana trecuta cu gandul de a-si gasi marea iubire.

Tanarul este se afla inca in proces de acomodare in casa iubirii si incearca sa cunoasca cat mai bine concurentele de sex feminin pentru a afla daca se potriveste sau nu cu vreuna dintre ele.

Citeste si: Foto Bolidul de lux al lui Alex de la "Puterea dragostei" atrage femeile ca un magnet! Uite ce mașina de fițe are

Alex este pasionat de fitness, lucru care se poate vedea cu ochiul liber, tanarul avand un fizic impunator, frumos lucrat la sala de sport.

Pe langa sport, lui Alex ii mai plac si iesirile cu prietenii, acesta frecventand des fel de fel de cluburi de fite in care se invart, de obicei, si personaje cu nume sonore din lumea politica sau a showbiz-ului romanesc.

Citeste si: Foto Ce brunetă focoasă! Pe Lavinia de la "Puterea dragostei" n-ai văzut-o cu părul lung și negru. Uite cât de bine îi stă!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In urma cu trei ani, Alex s-a fotografiat impreuna cu fostul primar al Constantei, Radu Mazare, intr-un club din Constanta. Cei doi s-au afisat imbracati la fel, in camasi albe si, dupa privire, par sa fi avut o noapte destul de “agitata”.

Iata-i pe cei doi in club:

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.