Radu Mazare: "De 1 Mai, la Constanta vor fi mici si bere gratis pentru batrani" VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:42

Exotismul...in carne si oase! In carnea si oasele primarului din Constanta!

O intreaga paleta de culori pare ca s-a "varsat" pe imbracamintea lui. Insa nu oricum, ci cu stil! Pantofii, colorati in crem, verde si visiniu, par din filmele cu Frank Sinatra. Dar se potrivesc de minune cu sacoul in nuante de bordeau si camasa verde. Ce mai! Exotic e putin spus.

In astfel de tinute, edilul pregateste de zor petrecerea de 1 mai. Se anunta distractie mare, dar mai ales mancare gratis pentru cei mai varstnici.


In timp ce constantenii vor petrece, Mazare va fi ocupat pana peste cap. Are de filmat un videoclip in care e musai ca primarul sa se ridice la nivelul asteptarilor celor doi parteneri de scena: Loredana si Cabron.

Abia acuma vede si primarul cu ce se "manaca" viata de artist! Si parca e mai bine asa, decat sa se lupte cu birocratia. Radu Mazare are probleme serioase cand vine vorba de proiectul de dezvoltare a statiunii Mamaia.
Edilul lasa de inteles chiar si ca i s-ar fi cerut spaga pentru avize.

S-au dus vremurile in care primarul se lafaia in timpul verii pe plajele exotice ale Africii. Anul acesta e hotarat sa nu-si paraseasca sub nicio forma postul!