Radu Mazare, ELIBERAT din inchisoare! "Am fost TOCAT"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:03

A fost "tocat", dupa cum el insusi a afirmat, dar pana la urma, eliberat! Magistratii "i-au scos catusele" azi-noapte lui Radu Mazare si au hotarat sa fie cercetat in libertate.

Cu zambetul pe buze, ca-n vremurile lui bune, Radu Mazare a rasuflat usurat de-ndata ce-a iesit din arest: "Ba', daca esti luptator, rezisti, ca asta e! Sigur, nu doresc nimanui sa treaca prin asa ceva, nu e usor!(…) Nea' Rusanu a cam sforait noaptea, de m-a rupt in doua! In rest, s-au comportat impecabil si politistii, si colegii de camera".

Nu doar Presedintele Autoritatii de Supraveghere Financiara, Dan-Radu Rusanu, arestat preventiv, l-a deranjat pe Mazare! Conditiile celulei n-au fost nici de departe ca cele din resedinta sa, de la malul marii: "Te baga intr-o camera in care sunt opt

paturi si ai locuri intre paturi un metru, ele fiind suprapuse unul pe altul, cu un WC unde n-ai cum sa tragi apa, ea curge printr-o teava".

Norocul sau ca n-a stat mai mult de-o noapte, altfel, greu de spus cum ar fi facut dus la "racoare": "Ca sa faci dus, pornesti apa aia, o pornesti p-aia de sus si daca-i prea fierbinte, o mai reglezi de-aici, de la WC.
Crezi ca-i o placere?!".

Radu Mazare va fi cercetat in libertate, sub control judiciar, asa ca nu are voie sa paraseasca tara. Decizia a fost luata aseara de Curtea Suprema de Justitie. Hotararea nu este, insa, definitiva. Deja a fost atacata de DNA. Deocamdata, un lucru este cert pentru Primarul excentric de la malul marii: "Nu mai plec in Madagascar. Poate tot raul spre bine, poate imi luau aia pe-acolo beregata! O sa va astept la mare, de 1 Mai".

##VIDEO108765##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.