Radu Mazare, protagonistul videoclipului piesei dedicate statiunii Mamaia FOTO, VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:34

Primarul Constantei, Radu Mazare, a participat, alaturi de Loredana, la filmarile pentru videoclipul ce va fi realizat pentru imnul statiunii Mamaia.

 In videoclip, Mazare apare in rolul unul salvamar, imbracat in costum de baie in stilul anilor '40.
Radu Mazare apare in videoclip alaturi de mai multe tinere, care sunt de asemenea imbracate in costume de baie in stilul anilor '40.

Marti, Radu Mazare a fost prezent la emisiunea "Happy Hour" de la Pro TV, unde a cantat, alaturi de Loredana, imnul statiunii Mamaia.

Filmarile la clipul piesei pentru promovarea statiunii Mamaia vor continua in 1 si 2 mai in mai multe locatii din Mamaia, piesa respectiva urmand sa fie interpretata de Loredana, Radu Mazare si Cabron.


"In clip eu o sa fiu imbracat in salvamar si la vara toti salvamarii din Mamaia vor fi imbracati ca mine, cum sunt eu imbracat in clip. Toti in budigai, cum erau prin anii 50, sigur, putin stilizati, cu bretele", a declarat Radu Mazare pe 23 aprilie, intr-o conferinta de presa.

La inceputul lunii aprilie, Radu Mazare a povestit jurnalistilor cum s-a nascut imnul statiunii Mamaia.
 "Am vorbit cu Loredana si i-am explicat ce vreau, iar dupa o ora imi spune ca are o melodie. Mi-a pus melodia si pe urma am mai discutat putin. Peste doua saptamani ii dam drumul, inclusiv cu cantarea mea, partea de rap", a explicat Mazare.( sursa Mediafax)