Radu Mazare s-a cumintit de tot, dupa sederea la "Beciul Domnesc"! Fostul primar a fost de nerecunoscut marti, la Curtea de Apel

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:26

Unde sunt tinutele extravagante de altadata?

Radu Mazare vorbeste, trecutul il urmareste. Greu de uitat blugii de un verde tipator, sacourile cu floricele si camasile descheiate de pe vremuri! Daca nu l-au cumintit femeile, procurorii si procesele pe care le are l-au schimbat pe fostul edil al Constantei. Cel putin vestimentar. De cand a stat in „beciul domnesc”, cel mai dandy primar s-a intors in Bucuresti elegant, dar fara urma de extravanganta.

Astazi numai cravata verde si pantofii maro au mai ramas de remarcat.

De la o posta parca vrea sa transmita ca nu mai este persoana publica. Intr-un costum sobru, bleumarin, Radu Mazare si-a facut aparitia la Curtea de Apel.

A fost nevoit sa vina din nou la Curtea de Apel. De aceasta data e vizat in dosarul retrocedarilor ilegale din Constanta si Mamaia de pe vremea cand era primar la Marea Neagra. Prejudiciul ar fi de 114 milioane de euro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Chiar daca a ramas fara slujba, Radu Mazare se lauda ca banii de la primarie oricum nu-i folosea pentru a se intretine.

##VIDEO144714##