Radu Mazare stie cum sa fie excentric! Iata cum s-a prezentat in fata judecatorilor

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:48

Daca nici Radu Mazare nu stie sa fie excentric, atunci cine? Cum apare primarul Constantei, femeile nu-si mai dezlipesc ochii de la el.

Nici nu-i de mirare! Iata in ce tinute isi face aparitia dar, mai ales, ce spune! Nu poti sa nu observi tinuta, destul de lejera a lui Radu Mazare! Desi afara nu sunt mai mult de minus 3 grade, edilul s-a prezentat in fata judecatorilor cu palarie, cu un pardesiu negru si pantaloni...roz!

O asa costumatie te duce cu gandul la celebrul film. Asa ca nu e de mirare ca a atras cateva priviri cand a iesit de la procesul pe care l-a avut la Curtea de Apel Bucuresti! Revenind la lucrurile mai relaxante care l-au consacrat, Radu Mazare

s-a tinut departe de nametii mioritici.

A dat zapada de Mamaia pe cea din Elvetia. Si sa nu va ganditi ca a stat doar sa se relaxeze. Vrea sa aduca investitori straini pentru cazinoul din Constanta. Si cum o sa-i convinga? O spune chiar el: "sa stii ca eu am un talent in a imbarliga investitorii. Mai schiez cu ei, mai stai la un sprit, mai cu niste fete".


Desi mai e mult o pana la vara, Radu Mazare mai are doar o roata de pus la caruta, pardon, la carul alegoric! "O sa fac carnavalioane -patru la numar- o sa opresc strazile, intersectiile principale!", se lauda edilul.

Insa, pana una alta, carnavalul de la vara va fi unul "super spectaculos" de la care nu va lipsi insusi Suleyman Magnificul! Ei,  dar pana una alta, are pe cap de mai bine de 5 ani un dosar in care este cercetat penal in legatura cu retrocedari de terenuri in Constanta si Mamaia! Este pe departe
sa se fi terminat pentru ca acum procesul se impiedica in expertize!
##VIDEO101338##

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.