Radu Mazare trage cortina! Dupa ce a aruncat bomba unei posibile demisii de la carma Primariei Constanta, edilul a mai dat o veste soc!

Editor: Alina Dirdala Autor: A.D.
Actualizat: 27 mar 2017, 20:05

Radu Mazare vrea sa traga cortina nu doar la primarie, ci si pe litoral! Noaptea petrecuta in arest pare sa-l fi transformat pe edil!

Dupa ce a anuntat ca vrea sa renunte la primarie, edilul arunca o alta bomba! Renunta la carnaval! Cum va arata statiunea deja consacrata peste mari si oceane fara Carnavalul care de mai multi ani la rand atrage mii de turisti la spectacolul carelor alegorice, personajelor legendare si concertelor de pomina? Cine se va mai costuma in imparati? Cine va mai fi in in centrul distractiei cu sampanie, tinere fermecatoare si ritmuri fierbinti cu volumul la maximum?

Si uite asa, noptile albe de distractie de la apus pana la rasarit pot deveni o simpla amintire! Cine va mai urmari

repetitiile carelor pe faleza din Mamaia, dupa cine se vor mai tine dansatoarele imbracate sumar, daca primarul Mazare va fi absent de la o asa sarbatoare?

##VIDEO134665##

Aseara edilul Constantei parea mai obosit ca niciodata! Dupa o noapte petrecuta in arest si alta pe holurile instantelor, asteptand decizia judecatorilor cu privire la libertatea sa, a ajuns la resedinta sa din Mamaia dupa lasarea intunericului. Si ca si cum nu ar fi fost de ajuns orele petrecute in spatele gratiilor, i s-a defectat si masina.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Astazi edilul a fost totusi la primarie, iar dupa amiaza intentioneaza sa revina la vechiurile obiceiuri si sa iasa cu caiacul pe lac.

Sa fie, oare, inceputul sfarsitului de distractie in statiunea care nu dormea niciodata?!

 

 

Taguri: