Radu o saruta pe Adelina! S-a indragostit sau vrea doar sa se razbune pe Adriana? Aflati ce reactii se vor isca in casa Puterea dragostei, vineri, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 23 sep 2021, 19:00
radu puterea dragostei Foto(6)

Radu o saruta pe Adelina!

Sursa: Captură KANAL D

Radu continua sa declanseze tot felul de jocuri in casa Puterea dragostei! Tanarul o saruta din senin pe Adelina, spre uluirea tuturor, dar mai ales a Adrianei!

Dupa un inceput de saptamana extrem de agitat in casa Puterea dragostei declansat de intrarea succesiva a unor noi fete si fete si baieti in emisiune, dornici sa isi intalneasca jumatatea, atmosfera devine mai calma spre finalul saptamanii. Doar Radu va mai provoca noi tensiuni si chiar momente stanjenitoare in casa fetelor. Tanarul va incerca sa schimbe tactica in ceea ce le priveste pe cele doua fete pe care le admira de ceva vreme incoace si recurge la noi gesturi incredibile pentru a-si atinge scopul.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Publicul emisiunii Puterea dragostei care isi doreste sa nu rateze nicio editie din noul sezon, poate urmari si in mediul online. Productia este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Intrarea noilor concurenti in casa va fi perceputa de Radu drept o mare amenintare la adresa celor doua fete pe care el le admira inca de la inceputul acestui sezon.

Astfel ca tanarul va recurge la noi tertipuri si modalitati de a le atrage atentia celor doua fete.

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, Radu va incerca sa o o sarute pe Adelina si chiar va reusi in cele din urma, spre marea uluire a tuturor, dar mai ales a Adrianei, care nu se astepta la asa ceva din partea lui.

Insa tanarul pare hotarat sa ii raspunda Adrianei cu aceeasi moneda, dupa ce si ea l-a sarutat cu ceva vreme in urma pe Vlad.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emotii si lacrimi in GALA Puterea dragostei! EA a fost eliminata din casa iubirii! Cine sunt ce doi Favoriti ai saptamanii!

Pe de alta parte, Adelina pare deranajata initial crezand ca Radu o foloseste pentru a starni gelozia Adrianei, insa treptat aceasta pare sa cedeze si accepta gesturile lui Radu.
Ce reactii se vor declansa in casa Puterea dragostei din partea noilor concurenti, dar si ce va avea de spus Adriana, aflati vineri intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Surprizele continua in casa Puterea dragostei! O noua concurenta isi face aparitia in emisiune! Cu ce baiat a avut o idila frumoasa Diana

 

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.