Radu, panică și groază! „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!” Aflați ce anume i s-a întâmplat concurentului și ce dezvăluiri i-a făcut Cristinei, joi, 18 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30

Autor: Ana Filip
Actualizat: 17 mai 2023, 19:06
casa iubirii Foto(4)

Radu, doborât de tristete

Sursa: Captură KANAL D

Radu trece prin momente cumplite! „Sunt foarte panicat! Nici n-am vrut să vin azi la filmări!” Concurentul va izbucni în lacrimi amare, iar Cristina îi va fi alături și îl va consola! Ce decizie va lua Radu, în cele din urmă, în privința fostei lui iubite?

Concurenții din Casa iubirii au parte de surprize uluitoare, de momente romantice și de cele mai frumoase trăiri și experiențe, însă nu sunt feriți nici de griji și probleme personale care deseori ajung să îi copleșească la propriu și să îi determine să cedeze. Este și cazul lui Radu, care în ciuda faptului că a trecut de multe ori prin perioade dificile atât în viața personală, cât și în cadrul emisiunii, de această dată concurentul a fost de-a dreptul doborât de suferință.

În ediția de joi, tânărul va izbucni în lacrimi și îi va face Cristinei mărturisiri tulburătoare despre ceea ce i s-a întâmplat în ultimele zile.

Radu, panică și groază! „Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!”

În ediția de joi, 18 mai 2023, a emisiunii Casa iubirii, Radu va da cărțile pe față și îi va dezvălui Cristinei, fosta lui iubita, de ce a fost supărat în ultimele zile și prin ce chinuri teribile trece deoarece sora lui cea mică a dispărut de acasă și continuă să

fie de negăsit, spre marea disperare a familiei lor.

Vizibil afectat și îndurerat, Radu va primi alinare și consolare din partea Cristinei, care va încerca să îl încurajeze și să îl determine să își adune forțele și să meargă mai departe tocmai de dragul surorii lui, care are nevoie că el să fie puternic pentru a-i oferi sprijinul lui.

Radu: Sunt foarte panicat! Nici n-am vrut să vin azi la filmări!

Cristina: Nu trebuie să fii așa de panicat pentru că nu rezolvi nimic! Dacă o să te vadă așa o să se întristeze și mai mult!

Radu: Mi-e foarte frică! Am sunat la Poliție și nu știm nimic de ea!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristina: Dar n-ai cumva un băiat, un prieten de-al ei!

Radu: Am sunat și prieteni, am sunat și cunoștințe, am sunat și la școală, am sunat peste tot și nu știm nimic, nimic!

În cele din urmă, Radu va reuși să își readune forțele și chiar să schițeze un zâmbet timid, mai ales în clipa în care va fi abordat de către Andreea Mantea care îi va spune că l-a văzut mai sincer că niciodată și l-a întrebat dacă simte că vrea să oprească un date

o poate face. Rămâne de văzut dacă tânărul va împiedica întâlnirea dintre Marinel și Cristina și dacă va fi de acord că el să fie cel care se va ieși la date cu fosta lui iubita!

„Doamna Andreea va spun din tot sufletul că mi-aș dori un date cu Cristina!”, va spune Radu.

Citește și: Radu, măcinat de gelozie, când îi va privi pe Cristina și Marinel dansând! „Eu chiar mai simt ceva pentru tine”

Citește și: Radu, criză de gelozie! Apropierea dintre Cristina și Marinel îl va scoate din minți pe Radu! „E enervant că ea încearcă să-mi facă înadins!”