Radu, pus la zid de Kinga, după întâlnirea lui cu Anca! „Sunt niște minciuni ordinare” Aflați ce acuzații va lansa și Nicoleta la adresa lui Radu, vineri, 4 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 03 nov 2022, 19:12
video Foto(5)

Radu este acuzat de Nicoleta că ar fi fost ajutat de staff pentru a organiza cina romantică alături de Anca! Aflați cum va reacționa Kinga! 

În ediția de joi a emisiunii Casa iubirii Radu i-a pregătit Ancăi o cină romantică, pentru a încerca să se cunoască mai bine. Deși el și Kinga au trecut prin multe certuri și împăcări succesive, în cele din urmă Radu pare resemnat și are de gând să lase în urmă acel capitol al relației lor și să meargă mai departe în căutarea femeii ideale alături de care să își clădească o relație frumoasă fără tensiuni și frământări.

În emisiunea de vineri, lucrurile vor capătă o întorsătură neașteptată în cazul lui Radu, care se va trezi pus la zid de Kinga și de Nicoleta, care îl acuză că nu el a pus la cale cină romantică pentru Anca, ci staff-ul s-ar fi ocupat de tot. 

Radu, pus la zid de Kinga, după întâlnirea lui cu Anca! „Sunt niște minciuni ordinare”

În ediția de vineri, în Casa iubirii vor reizbucni tensiuni aprige în rândul concurenților, în clipă în care Radu va fi acuzat de Kinga și Nicoleta că nu s-ar fi implicat deloc în pregătirea cinei romantice pentru Anca, ci totul ar fi fost realizat de către cei din producție.

Citeste si: Care este cel mai mare regret al Kingăi încă de când a intrat în ”Casa Iubirii” Blondina a dezvăluit cei băieți și-ar fi dorit să cunoască, de fapt

Aceste afirmații lansate de Kinga și Nicoleta vor ajunge și la Andreea Mantea, care le va cere explicații celor două concurente în timpul ediției de vineri. Întrebată de unde a aflat aceste detalii si cine i-a transmis cu certitudine aceste lucruri, Kinga va fi nevoita sa privească spre Nicoleta, care va recunoaște ca ea i-a spus, însă a aflat totul de la Radu. 

Andreea Mantea: Când ai intrat în casă azi dimineață ai zis că știi despre date-ul de la piscină organizat de Radu, că de fapt ar fi fost organizat de producție, că știi sigur sută la sută! Cine ți-a dat această informație? Vreau să-mi răspunzi acum! 

Kinga: Asta am auzit în casă! 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andreea Mantea: De la cine?

Nicoleta: De la mine! Dar mi-a zis Radu! 

Radu: De ce faci asta? Astea sunt niște minciuni ordinare! A fost ideea mea!  

Andreea Mantea: Este a două oară când efectiv schimbi sensul cuvintelor! Te rog să nu mai faci asta! 

Radu: Vrea să mă pună pe mine acum într-o ipostază proastă! 

Citeste si: Radu, surpriză de proporții pentru Anca! „Îmi place foarte mult de tine” Concurentul pune la cale o cină romantică! Kinga va izbucni în lacrimi!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.