Radu, reacție neașteptată față de Cristina! „Asta consideri tu că eu m-am jucat cu tine!” Aflați ce se va întâmpla vineri, 17 noiembrie, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 nov 2023, 22:01
Foto(4)

Cristina va izbucni în lacrimi și va părăsi platoul emisiunii! Radu va lansa replici dureroase la adresa concurentei! „Mă deranjează foarte rău ce spui după atâta timp!” Aflați ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, 17 noiembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D!

Concurenții din Casa iubirii au venit în emisiune pentru a-și caută jumătatea însă experiențele trăite în cadrul show-ului i-au schimbat foarte mult pe unii dintre ei. Pentru Radu, care a participat și în primul sezon, destinul i-a scos-o în cale pe frumoasa Cristina, de care s-a îndrăgostit iremediabil încă de cum a cunoscut-o, însă la un moment dat cei doi s-au despărțit după ce concurentul a reacționat ciudat.

Deși au încercat de multe ori să se împace și să meargă mai departe împreună în cadrul show-ului, cei doi îndrăgostiți au ajuns din nou la despărțire.

Cristina va izbucni în lacrimi și va părăsi platoul emisiunii! Radu va lansa replici dureroase la adresa concurentei

În ediția de vineri, în Casa iubirii va predomina din nou o atmosferă tensionată, deoarece Radu va ajunge din nou la cuțite cu Bianca.

Și totodată, concurentul se va certă și cu Cristina, care se va simți deranjată teribil de atitudinea lui. Seria tensiunilor va di deschisă de o ceartă iscată între Bianca și Radu, care se va arăta extrem de supărat după ce această îi va spune în față că și-ar dori să ajungă și el să fie nominalizat spre eliminare și chiar să plece acasă.

Radu: „Ai făcut strategie împotriva mea, să mă votezi spre eliminare!”

Bianca: „Acum chiar îmi doresc să fii în față! Nu mi se pare normal, acum Laurențiu spune că își dorește să fie în față Cristina, Radu mut în față lui!”

Radu: „Și Cristina a fost mută în fața ta! Vrei să mă votezi tot timpul spre eliminare și tot timpul dai în mine, dar e ok, nu e problema! Tu fa-ți treaba în continuare!”

Bianca: „Tu oricum niciodată nu ieși! Dar pot să-mi doresc, nu? Toți avem vise!”

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Pe de altă parte, Radu se va arată extrem de supărat și pe Cristina, în momentul în care află că aceasta ar fi spus despre el că s-a jucat cu sentimentele ei și că nu a luptat suficient pentru relația lor.

În cele din urmă, Cristina va părăsi platoul plângând.

„Asta consideri tu că eu m-am jucat cu ține și că de fapt nu am luptat pentru ține, nu? Mă deranjează foarte rău ce spui după atâta timp! Foarte, foarte rău mă deranjează ce spui după atâta timp!”, va spune Radu.

Citește și: Casa iubirii: Lovitură teribilă pentru Laurențiu! Andreea Mantea a anunțat ce pedeapsă dură va primi concurentul în urma ieșirii sale nervoase față de Ionuț! „Considerăm că este destul de grav să acceptăm un asemenea comportament!”

Citește și: Casa iubirii: „Sunt dezamăgit de comportamentul meu de ieri”. Laurențiu și-a cerut scuze față de Ionuț după ieșirea pe care a avut-o ieri în „Casa iubirii”. Cum a reacționat Bianca: „Ești un bărbat adevărat”