Radu și Adelina de la Puterea Dragostei, despărțire cu cântec: "Mi-am luat lucrurile și am plecat!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 mai 2023, 01:35

Ce spune Radu Dragne despre scurta despartire de Adelina

Sursa: Instagram

Radu si Adelina au aparut impreuna dupa multe luni in care s-a speculat faptul ca cei doi s-ar fi despartit definitiv.

Adelina și Radu Dragne au apărut în emisiunea Corneliei Ionescu Online Story mai îndrăgostiți că niciodată risipind speculațiile conform cărora, cei doi s-ar fi despărțit. Atât Adelina cât și Radu au recunoscut că implnesc în curând 11 luni e relație, locuiesc împreună, fac naveta intre București și Țicleni aproape zilnic, însă momentan nu se pune problema de căsătorie deoarece ambii mai au lucruri de rezolvat pe plan profesional. 

Citeste si: Marius Bogdan, dezvăluiri în premieră despre iubita lui Iancu Sterp: "Am cunoscut-o. Este cuminte, frumoasă, educată, e fix ce-i trebuie lui!"

Radu Dragne despre motivul despartirii de Adelina

"Am promis că o voi cere de sotie la televizor. O facem pentru susținătorii noștri, e de datoria mea să știe și ei și să se bucure pentru noi.

Eu am mai împărtășit și momente mai puțin plăcute. A fost o mini despărțire. Mulți ar fi dorit să povestesc. Am spus și pe Story că ne-am despărțit. A fost o supărare, o decizie negândită a mea. Eu sunt mai vulcanic. Eu iau o decizie nu la fel de buna pentru noi. Ce s-a întâmplat atunci, rămâne istorie, mă bucur că am discutat și că am rezolvat problema. Eu eram așa mai pierdut, mulți spuneau că ai înșelat, te-a înșelat...daca
era atât de grav, nu mai eram împreună. Când eram în direct, parca așteptau să o vorbesc de rău. Au fost discuții că nu îmi mai venea să intru pe live, multe abureli, multe chestii spuse aiurea. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu, surpriza de proportii pentru Adelina de ziua ei

Am avut multe momente în care bufneam, orice mă supară și mă irita,supărările astea cumulate au dus la despărțire, acum avem o perioada lunga în care nu ne-am mai reproșat nimic.  

Cei doi îndrăgostiți își trăiesc în continuare povestea de dragoste și mai mult, Radu i-a făcut o surpriza de neuitat iubitei sale de ziua ei și cu ocazia împăcării: "Nu am vorbit cu nimeni altcineva despre asta, nici macar cu mama ei.

M-am dus să caut ceva în mall, i-am spus mamei să nu o sune și să nu îi spună nimic. Noi nu eram împacați, doar vorbeam. M-am urcat în mașină, am condus în patru ore. Mi-am făcut multe scenarii. Ea nu era acasă. M-am dus acasă, am intrat, era mama ei acasă, s-a și speriat, i-am spus ce surpriza o să îi pregătesc, a dezvăluit Radu pentru Online Story.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.