Radu si Adelina, dragoste cu nabadai! Aflati pana unde va ajunge cearta celor doi indragostiti si ce se va intampla cu relatia lor, joi, intr-o noua editie Puterea dragostei, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 28 oct 2021, 00:05
video Foto(5)

Radu si Adelina la un pas de a-si spune din nou adio! O noua concurenta isi face aparitia in casa Puterea dragostei!

Desi la inceputul saptamanii atmosfera din casa Puterea dragostei, parea mai calma, dupa plecarea lui Ile, lucrurile au inceput treptat sa se precipite din nou spre mijlocul saptamanii, cand au izbucnit multe concflicte si tensiuni aprige intre concurenti. O noua fata isi va face aparitia in casa iubirii, luandu-i pe baieti prin surprindere, si facand furori cu aspectul ei fizic.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Puterea dragostei poate fi urmarita si in acest sezon atat la Kanal D cat si in mediul online. Indragita emisiune este difuzata si live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

Radu si Adelina, dragoste cu nabadai!

In editia de miercuri la Puterea dragostei, seria certurilor a fost deschisa de Radu si Madalin, care au ajuns din nou la jigniri urate si chiar la un pas de a declansa o altercatie.

Radu l-a acuzat pe Madalin ca vrea sa il provoace mereu la cearta pentru a realiza materiale cu el si totodata acesta a afirmat ca Madalin vrea sa il elimine din emisiune.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Madalin de la Puterea dragostei este noul concurent care a intrat in emisiune sa isi caute perechea! Cine este fata pe care o place?

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, atmosfera va redeveni tensionata mai ales in prima parte a emisiunii, cand se vor isca multe conflicte, care il vor avea in centrul atentiei pe Radu, cel mai vocal dintre baieti.

Si tot in editia de joi, o noua concurenta isi va face aparitia in casa Puterea dragostei. Simona ii va incanta pe baieti cu aspectul ei fizic, in ciuda varstei de 39 de ani. Aceasta va purta o rochie scurta neagra, extrem de sexy, care ii vor determina pe baieti sa o studieze cu atentie si sa afle cat mai multe detalii din culisele vietii sale. 

Citeste si: Radu face o dezvaluire tulburatoare despre Alina! "Sa vedeti ce va fac!" Pe cine place concurenta de fapt?

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.