Radu și Alexandra Bucălae, reacție dură la adresa Liviei Eftimie, după declarațiile făcute despre Cătălin Bordea! Ce dezvăluiri fac cei doi soți: „Mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi...”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 30 iul 2024, 17:18

Soții Bucălae i-au transmis mesaje dure Liviei

Sursa: Facebook Radu Bucălae; Instagram Livia Eftimie

Recent, Livia Eftimie, fosta soție a comediantului Cătălin Bordea, a vorbit deschis despre despărțirea lor, la mai bine de un an de la producerea acesteia. La scurt timp după declarațiile acesteia, colegii de breaslă ai lui Bordea au reacționat dur.

Radu Bucălae, Nelu Cortea și Ioana State, au sărit în apărarea lui Cătălin Bordea și au contestat declarațiile făcute de Livia Eftimie în mediul online, despre relația cu fostul ei partener.

Ce mesaj i-a transmis Radu Bucălae Liviei Eftimie

Radu Bucălae și soția sa, Alexandra, au reacționat ferm la afirmațiile fostei soții a comediantului. Radu, deranjat de ceea ce consideră a fi neadevăruri spuse de aceasta, a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care și-a exprimat nemulțumirea și a dezvăluit că atât el, cât și soția sa, au încercat să

ajute cuplul să își repare relația.

„Dragă Livia, mi-ai zis atâția ani «Bucălae» și acum îmi spui «Radu»? În cazul ăsta îți zic si eu Daniela. Dragă Daniela, nici nu știu de unde să încep. Suntem atât de mulți care putem să infirmăm tot ce spui tu încât nu știu la ce să răspund. Aș vrea să pun pauză la fiecare afirmație de-ale tale și să comentăm, ar fi un podcast mișto, dar nu cred că are sens.

Am încercat toți să nu intervenim de-a lungul timpului, că nu vrem să vă facem rău.

Probabil domnul rapper nu mai are proiecte și nici concerte, mna…aiurea. Publicul a decis singur cine e vinovat, nu a fost manipulat de cine e mai puternic, nu aveți argumente, nu vreți să recunoașteți că felul în care ați procedat a fost mișelesc și lipsit de coloană vertebrală. Oamenii nu v-au judecat că v-ați îndrăgostit tu cu Paul (aici e altă discuție care nu mă privește), oamenii vă judecă pentru felul în care ați gestionat situația, ca cei mai mari

lași din țara asta. De ce sunt dur?

Citește și: „Credeam că o să mă dezintegrez de atâta plâns, dar am făcut-o și pe asta”. Pentru prima oară de la despărțirea de Cătălin Bordea, Livia, fosta soție a comediantului, a decis să vorbească public despre ce s-a întâmplat în relația lor, de fapt

Pentru că 2 ani am încercat să vă ajutăm (mai ales eu și Alexandra), Bordea a făcut tot posibilul, iar tu ai fugit și mințit mereu motivând că nu îți

găsești sinele. Ai fugit de adevăr căutând minciuni care se destrămau. Și nu ne spune nouă că abia după divorț te-ai apropiat de Paul că noi toți ne puneam întrebări de aproape 2 ani și credeam că suntem nebuni. Și crede-mă că mă abțin să zic ce spunea actualul tău iubit despre voi, căci relatările lui nu fac cinste nimănui, nici măcar unui om de joasă speță.

Dacă tot nu ați avut curaj la vremea aia, măcar acum trebuia să taci și să zici «da bă, am fost proști, aia e!» Încercați să trăiți mai asumat, mai curajos. «Îți pare rău» că de la «Zeu» ai ajuns la «Manele manele» și realizezi că «Dela dela» acest «Scandal» nu mai aveți «Relații cu publicul». «Tu» crezi că «Salcâmii» ceilalți sunt de vină și asta e trist, «Didaia» noi nu mai «Rămânem prieteni»”, a fost mesajul pe care Radu Bucălae i l-a transmis fostei soții a lui Cătălin Bordea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”

Ce i-a spus Alexandra Bucălae Liviei Eftimie

Alexandra Bucălae, la rândul său, nu a ezitat să intervină. Aceasta a încercat să îi reamintească Liviei că a încercat să o îndrume către o viață mai bună și să ia decizii care să îi fie benefice pe termen lung. Alexandra a subliniat eforturile depuse pentru a o ajuta pe Livia să navigheze prin dificultățile relației, sugerând că sfaturile și sprijinul oferit au fost în favoarea ambelor părți.

„Nu s-a uitat nimic, Livia! Ba chiar momentele frumoase m-au ajutat să tac până acum. La Racing, tu aveai nevoie de un om, iar eu tocmai îmi dădusem demisia de la un job în care nu mă mai regăseam. Și începând cu acea perioadă, noi două am vorbit mult despre regăsire, despre scop. Eu îți vorbeam cât de important este să împărtășim aceste gânduri și cu soții noștri, și tu mereu ziceai că nu vrei să ii spui asta lui Cătălin.

Îți vorbeam des despre cât de mult îmi doresc să mă echilibrez profesional și tu mereu ziceai că nu ai această nevoie! Îți propuneam mereu și mai târziu să faci ceva al tău. Că asta te va ajuta să îți găsești acel țel în viață și tu mereu ziceai ca nu ai chef să muncești. Ba chiar, în momentele mele cele mai grele, în care îmi organizam singură nunta, aveam un job foarte solicitant și în același timp niște proceduri medicale care mă făceau să stau pe picioare doar cu Ketonal.

Citește și: Nu o să-ți vină să crezi! Ce relație au Livia Eftimie și Olga Barcari, presupusa iubită a lui Cătălin Bordea: „O cunosc de vreo 13 ani”

Și un business la început de drum, tu puneai story-uri cu cana ta pe care scria «DOAR FRAIERII MUNCESC». Tu, viitoarea mea nașă! Mereu spuneai că tu nu vrei nici să gătești, că faci miros în casă. Iar discuțiile tale erau frecvent în ultima perioadă despre ce branduri ți-ai mai cumpărat”,  i-a transmis Alexandra Bucălae Liviei Eftimie.

 


O nouă ediție incendiară a emisiunii ”Casa iubirii”. Mâine, 9 septembrie, se încing spiritele între Gagea și Julia, în timp ce Antoni va explica pozele în care apare alături de o tânără misterioasă.