Radu și Cristina continuă să se certe! Apropierea de Marinel îl face pe Radu să răbufnească: „Tu acum vrei s-o dai cumva că n-a fost niciodată?”. Nu ratați un nou episod mâine, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 apr 2023, 20:00

Apropierea de Marinel îl face pe Radu să răbufnească

Sursa: Captură KANAL D

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, Radu se ceartă din nou cu Cristina.

Mâine, în următoarea ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Radu și Cristina încep din nou să se certe. Radu este vizibil deranjat de apropierea dintre Cristina și Marinel, deși susține că nu îl interesează.

Radu și Cristina continuă să se certe

Radu susține ferm că nu este deranjat de faptul că Marinel și Cristina au avut o vizibilă apropiere, dar comportamentul său îl dă de gol.

Concurentul susține că fosta lui iubită încearcă să facă situația în așa fel încât să pară că tot ce face este intenționat pentru a-i atrage atenția și că n-ar fi simțit niciodată nimic pentru Marinel.

„Poate să fie ceva pentru o scurtă perioadă de timp”, a spus Radu.

„Dar eu n-am acceptat, stai un pic! Cum n-am încetat dacă te tot bagi peste mine?”, a răspuns Cristina.

Citește și: Radu, criză de gelozie! Apropierea dintre Cristina și Marinel îl va scoate din minți pe Radu! „E enervant că ea încearcă să-mi facă înadins!” Aflați cum va reacționa concurentul, sâmbătă, 29 aprilie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00

„Ok, păi și tu acum vrei s-o dai cumva că n-a fost niciodată?”, a declarat Radu.

„De ce n-o lași să se apropie dacă tot zici că gata, s-a terminat?”, a întrebat Andreea Mantea.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

„Păi să se apropie, eu n-am nicio treabă!”, a susținut Radu.

Cristina pune punct oricărui fel de relație cu Radu

Așa cum îl cunoaște toată lumea, Radu nu s-a putut abține să nu fie sarcastic nici măcar acum în timpul discuției cu Cristina.

„Nu, o sun decât o dată și după aia o să mănânc o porție de urzici, că mi-e poftă acum de o porție de urzici”, a spus, ironic, Radu.

„Hai nu o da în ironii, că e urât! Măcar fii și tu serios”, a spus Cristina.

„Sunt foarte serios”, a replicat Radu.

Citește și: Laurențiu, decizie uluitoare în privința Biancăi! „Tu ai simțit vreodată ceva pentru mine?” Concurentul a chemat-o din nou pe Bianca în camera roșie, cu riscul de a declanșa o furtună în Casa iubirii! Iată cum a reacționat Alexandru

Deranjată de atitudinea lui nepoliticoasă și copilăroasă, Cristina a decis să pună punct și discuției, și relaționării dintre ea și Radu, oricare ar fi natura acesteia. 

„Foarte bine, aici punem punct, fără nicio virgulă. Punct!”, a declarat Cristina.

De asemenea, diferit de celelalte ediții, Andreea Mantea a anunțat că mâine sistemul de vot va fi diferit și că momentul mult așteptat a sosit. Nu rata o nouă ediție a emisiunii „Casa iubirii” mâine, de la orele 16:00 și 19:00, doar la Kanal D!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.