Radu și Lorena, întâlnire uluitoare în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina! „S-a interesat de mine să i se aprobe lui teoriile!”

Author: Ana Filip
Actualizat: 24 mai 2023, 19:27
casa iubirii Foto(4)

Radu si Lorena, in camera rosie

Sursa: Captură KANAL D

Momente de panică în Casa iubirii! Lorenei i s-a făcut rău, la scurt timp după întâlnirea cu Radu în camera roșie! „Trebuie să ies sau să mă așez! M-a luat amețeala când am coborât pe scări!”

Concurenții din Casa iubirii au parte în fiecare ediție de surprize de proporții, momente de senzație, emoții, romantism, însă și de multe răsturnări neașteptate de situație care deseori îi pun la grele încercări mai ales pe cei care formează un cuplu în cadrul show-ului. După ce în ediția de marți, în centrul atenția s-au aflat Ionuț și Lorena, care au avut un date în afară platourilor de filmare, pentru a se cunoaște mai bine, astăzi, Radu a fost cel care i-a atras atenția Cristinei, fosta lui iubita, hotărând să o cheme pe Lorena în camera roșie.

Sub pretextul de a conversa în scopul cunoașterii, Radu a profitat de ocazie pentru a află anumite detalii despre Cristina.

Radu și Lorena, întâlnire neașteptată în camera roșie! Iată ce și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Cristina

În ediția de astăzi, în Casa iubirii a plutit o atmosfera mai relaxată și mai liniștită, până în momentul în care Radu a decis să o cheme în camera roșie pe Lorena, spre marea surprindere a Cristinei.

Vizibil uluită și nedumerită, Cristina a hotărât să privească pe monitoare în compania Biancăi, începutul conversației dintre Radu și Lorena, pentru a află care a fost de fapt scopul fostului ei iubit. În cele din urmă, tânăra a realizat că Radu și-a dorit să afle câteva detalii despre Cristina și de aceea a invitat-o pe focoasa brunetă.

Radu: Mă bucur că ești bine! Oricum, tu ești mereu bine dispusă...

Ești mereu cu zâmbetul pe buze și ai așa o față expresivă, la modul frumos!

Bianca: Hai Cristina, fii geloasă!

Patricia: Hai să mergem să bârfim!
Radu: Am observat că intervii ori de câte ori există o discuție contradictorie între mine și Cristina și mereu îți spui părerea! Există cumva o dilemă între voi doi sau s-a întâmplat ceva.

Eu observ că e un clinci acolo între voi două!

Lorena: O anumită schimbare! Nu am văzut-o sinceră după faza cu privirile nu consider că este întocmai sinceră! Și vreau să se afle adevărul și să fie sinceră cu ea însăși și cu restul! Sunt o persoană care nu-mi place să iau apărarea nimănui! Îmi place să fiu cu adevărul!

Radu: Dar este sau asta sau este un mic clinci între voi datorită lui Marinel?

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Lorena: Eu asta am văzut-o din partea ei! Eu nu simțit asta până când nu s-au difuzat materialele! Și eu chiar mă înțelegeam foarte bine cu ea! După am văzut anumite schimbări!

Cristina: Da, Radu ce face, scoate de la ea...

Radu: Mă bucur că ești asumată și sinceră cu ceea ce vezi!

După plecarea din camera roșie, Lorena a acuzat o stare generala de rău, chiar când cobora scările. Mihaela a sărit in ajutorul ei si au ieșit împreună in gradina pentru ca tânăra sa își revină. Patricia a intervenit si a subliniat cu ironie ca e posibil sa fi fost deocheata de către Radu. 

Citește și: Radu a profitat de moment și i-a furat un sărut Cristinei. Concurenta este foc și pară după gestul lui Radu. Ce a putut să-i spună:”Nu voiam asta acum”

Citește și: “Casa iubirii” a poziționat Kanal D pe primul loc în preferințele publicului Comercial si din intreaga tara

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.