Radu și Natalia de la “Casa iubirii” formează un cuplu? O fostă concurentă i-a dat de gol: „Mă însor”

Autor: Diana Bostan

Radu și Natalia de la ”Casa iubirii”

Sursa: Instagram: Radu Nițțu

Natalia Nigai s-a întors în România pentru cununia prietenei sale, Andra Volos, însă a fost surprinsă în compania unui alt fost concurent al emisiunii ”Casa iubirii”.

Foștii concurenți ai emisiunii ”Casa iubirii” și-au dat întâlnire în oraș. Natalia Nigai și Radu Nițu au luat masa împreună, iar internauții s-au întrebat dacă nu cumva cei doi formează un cuplu.

Citește și: Natalia de la “Casa iubirii” are un nou iubit și și-a deschis propria afacere. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente: „Este un domn, un bărbat adevărat”

Natalia și Radu de la ”Casa iubirii” au fost surprinși împreună

Radu și Natalia s-au făcut remarcați în primul, dar și-n al doilea sezon al emisiunii ”Casa iubirii”, iar de atunci între cei doi s-a legat o strânsă prietenie. Natalia locuiește în Italia, însă atunci când vine în România, nu ratează ocazia de a se întâlni cu cei apropiați.

Citește și: „Doar timpul te vindecă”. Natalia Nigai de la ”Casa iubirii” suferă din dragoste. Ce dezvăluire a făcut fosta concurentă în mediul online

De această dată, Natalia s-a întâlnit cu Radu, însă gesturile lor i-a dus pe susținători cu gândul la un posibil cuplu. Fostul concurent a publicat imaginile pe contul său personal de Instagram, iar piesa aleasă le-a dat de gândit fanilor: „Adio gagicilor, vă anunț că mă însor”.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Surprinsă de postarea lui Radu a fost și Larisa. „Eu când aveam să aflu de cumnățica mea”, a scris această, potrivit Wowbiz.

Radu: Ai aflat acum, sora mea!

View this post on Instagram

A post shared by Radu Nițu (@radunittu)

Natalia și Radu sunt doar prieteni

Deși susținătorii celor doi și-au făcut speranțe, Radu și Natalia sunt foarte buni prieteni. Ba chiar mai mult, Natalia a dezvăluit faptul că are un iubit.

Citește și: Natalia și-a scris numele lui Sorin pe piept „Unde vrei tu, doar începe” Cei doi foști concurenți ai emisiunii „Casa Iubirii” au reluat legătura

Natalia i-a dezvăluit Biancăi Comănici, la ”Culisele iubirii”, faptul că iubește și că este foarte bine, dar cu toate acestea nu simte nevoia să se afișeze cu noul iubit.

Blondina și-a dorit un bărbat matur, atent și respectuos, iar noul partener îndeplinește toate aceste cerințe impuse de fosta concurentă.

„Pot să zic că sunt bine, nu sunt singură. Vom vedea ce o să fie pe parcurs. Nu prea m-am afișat pentru că m-am detașat puțin de online și nici nu simt nevoia e a mă afișa. Cred că iubesc. Este un domn, un bărbat adevărat, un bărbat în adevăratul sens al cuvântului. Este respectuos 100%, e cu mintea deschisă și pentru mine este perfect”, a spus Natalia Nigai, în cadrul emisiunii ”Culisele iubirii”.

 


Roberta regretă despărțirea de Sebastian, însă nu vrea să audă de o posibilă împăcare! Iată cum a reacționat fostul ei partener!