Radu și Robert au pierdut imunitatea în fața lui Ionuț! Favoritul săptămânii din „Casa iubirii” este Ionuț. Robert a scos la iveală amenințările pe care le-a primit: „Mi-a zis că el mă dă pe mine afară când vrea el”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 30 apr 2023, 20:00

Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii „Casa iubirii”, favoritul săptămânii a fost Ionuț.

Azi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, prezentată de Andreea Mantea și difuzată exclusiv la Kanal D, Ionuț a fost ales favoritul săptămânii. Radu și Robert au pierdut șansa la cec.

Radu și Robert au pierdut imunitatea în fața lui Ionuț

Înainte să numească favoritul, Andreea Mantea l-a întrebat, în glumă, pe Radu dacă se așteaptă să primească cecul de imunitate, iar concurentul a indicat că nu are această așteptare.

Citește și: Ionuț, atac direct la adresa Nonei: ”Vorbele tale contrazic faptele tale” Urmăriți o ediție incendiară ”Casa Iubirii”, miercuri, 5 martie, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

Favoritul din această săptămână este Ionuț. „Mulțumesc tuturor celor care mă votați. Vă mulțumesc din toată inimă că sunteți lângă mine, că mă susțineți, că îmi dați mesaje frumoase, vă iubesc pe toți și să vă țineți de obicei”, a declarat Ionuț.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Robert a scos la iveală amenințările pe care le-a primit de la Ionuț

Andreea Mantea l-a întrebat și pe Robert ce părere are despre faptul că Ionuț a câștigat cecul de imunitate și titlul de favorit al săptămânii. Concurentul a scos la iveală amenințările pe care le-a primit de-a lungul emisiunii de la Ionuț.

„Nu știu ce să cred, de multe ori mă amenință și că eu iau cecul când el vrea, nu știu dacă el decide cine ia cecul sau nu, că mi-a zis de nu știu câte ori că el mă dă pe mine afară când vrea el, el și Radu, că ei aici comandă. Este indiferent asta (n.r.: părerea lui despre faptul că Ionuț a luat cecul), ce m-a deranjat a fost că m-a amenințat de atâtea ori și m-a jignit de multe ori și că a mințit pe toată lumea mai puțin pe mine, că el retrage

voturile și tot ce a spus”, a declarat Robert.

Citește și: Radu și Cristina continuă să se certe! Apropierea de Marinel îl face pe Radu să răbufnească: „Tu acum vrei s-o dai cumva că n-a fost niciodată?”. Nu ratați un nou episod mâine, de la orele 16:00 și 19:00, la Kanal D

Prezentatoarea emisiunii a anunțat, după discuții, că astăzi se votează diferit.

Din fericire, emoțiile au trecut repede, deoarece Andreea Mantea a anunțat că vor vota pe rând liderii caselor și că această gală este fără eliminare, lucru care i-a făcut pe toți băieții și toate fetele să scape de emoția unei eliminări.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?