Radu și Xenia, în pragul despărțirii! Aflați care sunt motivele pentru care Xenia a decis să pună capăt relației lor, miercuri, 31 august, în Casa iubirii, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 30 aug 2022, 19:28

Despărțire neașteptată în Casa iubirii! Radu și Xenia decid să pună punct relației lor imediat după ce el a anunțat că vrea să plece din emisiune.

Deși atmosfera din Casa iubirii părea din ce în ce mai relaxată, mai ales după intrarea celor doi concurenți noi, Andreea și Alin, în ediția de miercuri lucrurile se vor precipită din nou, deoarece Radu și Xenia vor anunță că vor să se despartă.

După o perioada scurtă în care au încercat să se cunoască mai bine și să construiască o relație în Casa iubirii, Radu și Xenia au de gând să pună capăt poveștii lor de iubire.

Totul se pare că a plecat de la afirmațiile lui Radu despre faptul că își dorea să plece din emisiune cu orice preț.

Radu și Xenia, în pragul despărțirii! Care sunt motivele pentru care Kenia a decis să pună capăt relației lor

În ediția de miercuri a emisiunii Casa iubirii se vor succeda momente dramatice după ce Radu și Xenia își vor anunță despărțirea.

După ce a aflat zvonul despre despărțirea celor doi concurenți, Andreea Mantea i-a întrebat pe fiecare în parte ce anume a dus la această decizie total neașteptată.

Citeste si: Cine este Andreea, noua concurentă din Casa iubirii? „Zici ca e Nicoleta cu tatuaje” Iată cine este băiatul pe care îl place și pe care l-a chemat în camera roșie! Cum a reacționat actuala lui parteneră!

Pe de o parte, Xenia a mărturisit faptul că au decis de comun acord să pună capăt relației lor, în vreme ce Radu a dezvăluit că se aștepta însă și-ar fi dorit enorm să repare toate neînțelegerile apărute între ei. Mai mult decât atât, Radu a mărturisit motivele pentru care Xenia a decis să se despartă de el, printre care se numără faptul că e prea copilăros și că nu sărută bine.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Radu: Eu mi-aș fi dorit să repar! Eu am venit astăzi în emisiune cu gândul de a repara(...)

Că sunt foarte copilăros, că stau prost cu sărutul!

Xenia: Nu pot să mă prefac! Nu mai pot să fac!

Citeste si: Robert, primele dezvăluiri după ce a fost eliminat de la Casa Iubirii: "Recunosc, avem o strategie a băieților. Cum se votează, de fapt, între ei concurenții