Radu surprinde din nou! Concurentul saruta cu forta o concurenta! Aflati ce reactii se vor starni in casa Puterea dragostei, VINERI, 17 septembrie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 16 sep 2021, 19:02
video Foto(7)

Radu adopta din nou un comportament neadecvat fata de fetele din casa Puterea dragostei! Aflati ce se va intampla in editia de vineri!

Sezonul 4 al emisiunii Puterea dragostei a inceput in forta pentru noii concurenti care au venit dornici sa isi intalneasca perechea potrivita in casa iubirii. In Gala Puterea dragostei de duminica trecuta cea care a plecat acasa a fost Denisa, iar in locul ei a intrat la inceputul acestei saptamani o noua fata, Elena, care a facut furori printre baietii din casa, insa totodata i-a si uluit cu dezvaluirile sale despre vechile relatii.

Radu s-a aratat foarte indignat de faptul ca noua concurenta a marturisit ca si-a inselat fostul partener, doar pentru a se razbuna.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Productia "Puterea dragostei" face parte din programul postului Kanal D. Fanii emisiunii care isi doresc sa nu piarda nicio editie, pot urmari si in mediul online. Puterea dragostei este difuzata live video pe Kanal D, accesand pagina oficiala de LIVE STREAM.

In editia de joi a emisiunii Puterea dragostei, concurentii au iscat noi conflicte si au continuat sa reactioneze aprig pentru a dobandi autoritate. Cea care a uluit pe toata lumea a fost Ile, care a marturisit ca a trait clipe extrem de grele in copilarie, cand a fost nevoita sa cerseasca pentru a supravietui. Tanara a spus ca se simte mandra de ceea ce a reusit sa ajunga prin fortele proprii astazi.

Radu saruta cu forta o concurenta!

In editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, Radu va recurge din nou la un comportament uluitor. Acesta va merge in casa fetelor, unde o va tachina pe Geanina, spre disperarea lui Nicusor, care a declarat ca o place pe concurenta. Insa lucrurile vor scapa de sub control in momentul in care Radu o va saruta cu forta pe Geanina.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati cum va reactiona Nicusor si ce se va intampla in casa Puterea dragostei, vineri, 17 septembrie, intr-o noua editie incendiara, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Lacrimi in casa Puterea dragostei! Ile face destainuri cutremuratoare din culisele trecutului ei! "La varsta de 7 ani cerseam in Gherla si la 24 de ani am ajuns sa fiu eu"

Citeste si: Bataie pe bune intre Iancu Sterp si Ricardo de la Puterea dragostei. Ce polite si-au platit cei doi. Mesajul lui Culita Sterp pentru fratele lui

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.