Radu, surpriză de proporții pentru Cristina! „Sunt foarte emoționată!” Aflați ce cadou îi va oferi concurentul tinerei pe care încă o iubește și ce reacții se vor stârni în Casa iubirii, vineri, 27 octombrie, de la 10:00 și 16:30

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 oct 2023, 20:01
casa iubirii Foto(4)

Cristina va primi un cadou inedit din partea lui Radu

Sursa: Captură KANAL D

Cristina, copleșită de emoții! Radu îi va pregăti o surpriză de senzație! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!” Aflați ce anume o va aștepta pe concurentă în camera roșie și cum va reacționa la vederea cadoului!

Concurenții din Casa iubirii au venit în cadrul show-ului pentru a-și căuta jumătatea, însă nu și-au imaginat prin câte experiențe de senzație vor trece. Pentru Radu, care se află la cel de-al doilea sezon al emisiunii, totul a fost mult mai simplu, deoarece tânărul deja căpătase încredere în propria persoană și știa exact ce tip de femeie își dorește pentru a-și construi o relație stabilă și frumoasă.

Încă de când a cunoscut-o pe Cristina, concurentul a conștientizat că ea este față potrivită pentru el și a început să o cucerească pas cu pas. La un moment dat însă Radu a făcut câteva greșeli dureroase care au afectat-o enorm pe Cristina, iar relația lor a ajuns într-un punct critic. În cele din urmă, cei doi tineri au decis de comun acord să ia o pauză pentru a-și limpezi gândurile și pentru a-și lămuri situația.
De câteva zile, Radu și-a pierdut răbdarea și i-a arătat fostei lui partenere cât de mult își dorește să își continue drumul alături de ea.

Cristina, copleșită de emoții! Radu îi va pregăti o surpriză de senzație! „Chiar nu mă așteptam să primesc asta din partea lui!”

În ediția de vineri, 27 octombrie 2023, in Casa iubirii, Radu îi va pregăti o nouă surpriză Cristinei.

Tânărul o va chema în camera roșie, acolo unde îi va lasă un cadou uluitor și două biletele de dragoste. Pentru a nu pune din nou presiune pe umerii Cristinei, tânărul va alege să nu fie prezent în camera roșie și să o lase să descopere singură tot ceea ce el i-a pregătit cu multă iubire și entuziasm.

În timp ce Cristina se va află în camera roșie și se va bucură că o adolescență de darul primit din partea lui Radu, în casă, fetele care vor fi acoperite la ochi vor începe să

lanseze tot felul de speculații și controverse la adresa Cristinei.

Citește și: „Eu cred că undeva, acolo, l-ai iertat”. Cristina a tremurat de emoție când a dansat cu Radu în camera roșie! Fericirea Cristinei n-a trecut neobservată de fete

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Reacțiile Cristinei vor fi urmărite cu emoții uriașe de către Radu, care va aștepta cu sufletul la gură orice cuvânt și orice gest al fostei lui partenere și va speră în continuare că tânăra

îl va ierta și va mai da o șansă relației lor.

„Sincer! Sunt foarte emoționată după surpriză asta! Chiar nu mă așteptăm să primesc asta din partea lui acum! Nu știu ce să mai zic! Sunt foarte emoționată aici, singură în camera, fără nimeni!”, va spune Cristina, stăpânindu-și cu greu emoțiile și lacrimile de fericire.

Citește și: Cristina și Radu, momente romantice în camera roșie! Aflați ce se va întâmpla între cei doi concurenți și ce decizie vor lua în privința relației lor

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.