Radu Tibulca, prima reactie dupa eliminarea Andreei Lodba de la Survivor Romania! Iata ce MESAJ emotionant i-a transmis celebrul actor!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 31 mai 2021, 17:32
Radu Tibulca, mesaj de felicitare pentru Andreea Lodba, dupa ce acesta a parasit competitia Survivor Romania.
Sursa: Instagram

Andreea Lodba a primit un mesaj de suflet din partea bunul ei coleg si prieten, Radu Tibulca, dupa eliminarea de la Survivor Romania.

Seara trecuta, Andreea Lodba a parasit competitia Survivor Romania 2021, dupa ce a fost nominalizata spre eliminare de catre colegii sai din echipa Faimosilor, alaturi de Stefan, Marius si Adelina.

Andreea Lodba a parasit in lacrimi competitia Survivor Romania 2021!

Chiar daca se astepta pe undeva sa fie ea cea care va fi eliminata, Andreea a sperat pana in ultima clipa ca va avea sansa de a mai ramane in competitie, deoarece si-a dorit enorm sa reziste cat mai mult si sa isi depaseasca toate limitele.


Faimoasa Andreea Lodba a decis sa participe la Survivor cu cateva saptamani in urma si a plecat extrem de motivata si determinata, desi stia ca nu va fi deloc simplu. Aceasta marturisea inainte de plecarea in Republica Dominicana ca va fi cu siguranta cea mai grea competitie din viata sa de sportiva si ca va avea foarte multe de invatat.

"Este cea mai grea competiție la care voi participa.

Voi avea de învățat cele mai importante lecții. Nu am mai trăit în astfel de condiții, dar au fost zile în care poate nu mâncam sau nu dormeam când eram pe platourile de filmare. Mă aștept să fie foarte greu. O să îmi fie dor de familie și cel mai mult îmi vor lipsi patul și perna",
a spus Andreea Lodba inainte de a intra in competitie.

Insa in ciuda tututor temerilor, Andreeea Lodba a demonstrat ca este o fire ambitioasa si o sportiva disciplinata si destoinica pe traseele din Dominicana, care n-au fost deloc usoare. Aceasta a luptat cu toate fortele sale pentru a-si ajuta cat mai mult echipa si pentru a deveni o supravietuitoare, insa seara trecuta drumul ei la Survivor Romania s-a incheiat.

Dupa plecarea Andreea din competitie au inceput sa apara si primele reactii din partea prietenilor sai in mediul virtual.

Radu Tibulca a fost cel care la scurt timp a publicat o imagine in care fusese surprins alaturi de Andreea chiar inainte ca aceasta sa plece in Dominicana. Iata ce mesaj de suflet i-a transmis actorul colegei sale din serialul "Moldovenii":

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Felicitări, Andreea pentru parcursul de la Survivor! Felicitări pentru ambiție, felicitări pentru curaj și mai ales, felicitări pentru faptul că ai fost încă o dată un adevărat ambasador al bunului-simț!

PS: Poza e făcută cu doar câteva ore înainte ca Andreea să plece în Republica Dominicană. Aștept s-o refacem și la sosire, cu toată gașca de moldoveni!", a

scris Radu Tibulca pe contul lui de socializare, potrivit wowbiz.ro

Citeste si: Andreea a părăsit competiția “Survivor România”. Faimoșii au câștigat jocul de recompensă: ‘’Am invatat extrem de multe lucruri”

Citeste si: Andreea Lodba a fost eliminata de la Survivor Romania! Mesajul surprinzator pentru Zanni dupa plecarea din competitie