Raed Arafat demonteaza toate teoriile! Adrian Iovan si Aura Ion nu puteau fi salvati de la moarte!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 feb 2017, 01:22

Secretarul de Stat in Ministerul Sanatatii a fost invitat in aceasta seara in studioul Stirilor Kanal D. Raed Arafat a incercat sa faca lumina in cazul accidentului aviatic de luni seara, din Muntii Apuseni.

Oficialul a precizat ca, cel mai probabil, Adrian Iovan si Aura Ion nu ar fi supravietuit nici daca echipele de interventie ajungeau mai devreme la locul accidentului.

"Condoleante! Imi pare tare rau de ce s-a intamplat. Nu trebuie sa ramana cu ideea si cu remuscarea ca puteau fi salvati daca se ajungea mai devreme. Era imposibil sa se ajunga acolo atat de devreme.
Din cate am inteles, in ambele cazuri decesele s-ar fi produs in prima ora, in primele 45 de minute. Ne pare rau", a fost mesajul lui Arafat pentru familiile indurerate.

El a explicat ca echipele de interventie nu aveau cum sa ajunga la epava intr-o ora decat daca era intr-o zona foarte accesibila.  "E posibil ca fata sa fi intrat in stop cardiac inca din prima ora si in prima ora oricum nu putea nimeni ajunge acolo.
Fata avea o temperatura de 18 grade, ceea ce inseamna ca era in stop de ceva timp", a spus Raed Arafat.

Secretarul de Stat i-a criticat pe cei care nu au experienta in domeniul medical, dar au inceput sa isi dea cu parerea despre operatiunea de salvare. "Medicii aveau la ei rucsacul de interventie, au avut echipamentul la ei, dupa cum s-a facut resuscitarea. De unde stie padurarul cum se face resuscitarea.
De ce comenteaza cineva neavizat in acest domeniu?"
, a spus oficialul la Kanal D.( sursa wowbiz.ro)

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.