Raed Arafat spune adevărul despre zvonurile care spun că poartă un pistol la brâu. Șeful DSU nu deține permis de port armă

Autor: Lavinia Medrea
Actualizat: 08 aug 2022, 00:55

Raed Arafat spune adevărul despre zvonurile care spun că poartă un pistol la brâu. Șeful DSU nu deține permis de port-armă

Sursa: Facebook Raed Arafat

Raed Arafat, șeful DSU, a transmis un mesaj pe Facebook privitor la zvonurile cum că ar purta în permanență un pistol la brâu. Iată care este adevărul.

Pentru ceva vreme, în mediul online au circulat niște fotografii cu Raed Arafat în care pare că ar purta la brâu o armă. S-a spus despre șeful DSU că ar purta arma în permanență asupra lui.

Raed Arafat: „ Eu nici nu am permis de port armă”

Raed Arafat  a mărturisit că de multe ori a circulat informația falsă cum că ar purta o armă în permanență la brâu.

Șeful DSU a decis să lămurească, pentru prima dată, toată situația, transmițând un mesaj pe pagina lui personală de Facebook.

Citeste si: Decizia prezentării certificatului verde la intrarea în sediile Parlamentului European este suspendată temporar. Iată ce persoane sunt scutite de la această măsură

Raed Arafat a explicat tuturor ce se află la brâul lui. Nu este un pistol, ci telefonul și stația radio, pe care le poartă în permanență din obișnuință.

Șeful DSU a precizat că nu are cum să dețină un pistol, pentru că nici măcar permis de port armă nu are.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pistolul care îl port la brâu.. conform afirmațiilor unor dezinformatori pe care, din păcate, le cred mulți dându-le share la aberațiile lor, este de fapt telefonul și stația radio pe care m-am obișnuit de ani de zile să le port la brâu! Știam de această poză care circulă de ceva timp însă ieri mi-a spus un prieten că din nou aceasta știre falsă a devenit virală după ce a fost postată pe un site din Târgu Mureș.

Citeste si: Raed Arafat, despre momentul în care se preconizează încheierea pandemiei în România: "Nu pot spune că 2022 este anul în care România va reveni la normalitate"

Ca fapt divers, eu nici nu am permis de port armă ca să port un pistol la brâu, așa cum pretind dezinformatorii!”,  a transmis Raed Arafat pe pagina lui de Facebook, alături de fotografiile în care pare că are arma la brâu.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.