Rafaela, fosta razboinica de la Exatlon, transformare incredibila de look! Iata imaginea care a uluit toti fanii!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 sep 2018, 13:25
video Foto(7)

Rafaela de la Exatlon a publicat o imagine inedita in care a afisat un look uluitor.

Rafaela Marcas a deschis seria eliminarilor in echipa Razboinicilor, in cadrul competitiei Exatlon. Desi a regretat ca a parasit mult prea devreme concursul, aceasta a declarat ca in timpul petrecut in Republica Dominicana nu a reusit sa se adapteze cu grelele conditii din tabara si in ciuda mirajului competitiei, isi dorea enorm sa revina acasa.


"Pentru mine acest concurs a reprezentat o testare a limitelor extraordinara.
Am dormit pe jos, am luptat pentru mancare, am aflat ca se poate trai si altfel. Eu sunt o fire perfectionista si organizata, dependenta de tehnologie, mi-a fost greu sa stau perioada asta fara telefon. Mi-au lipsit dusurile lungi si relaxante, patul confortabil de acasa si micile cochetarii. Nu mi-a fost usor sa apar in fata camerelor nemachiata. Dar, cu siguranta, a fost o experienta pe care nu o regret!", a declarat Rafaela la sosirea tara.


Odata cu sosirea acasa, Rafaela a redevenit tanara sexy si feminina dinainte, reluandu-si vechile tabieturi carora le dusese mult dorul, in Republica Dominicana. Aceasta adora sa participe la diferite evenimente mondene, unde alege de fiecare tinute extravagante si sexy, care ii pun in valoare silueta de invidiat.

 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.