Rafaelo de la "Puterea dragostei" a făcut accident. Care este starea cântărețului

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 20 iul 2022, 20:15

Rafaelo de la „Puterea Dragostei”a fost implicat într-un accident rutier. Iată care este starea cântărețului!

Rafaelo, fostul concurent al show-ului „Puterea Dragostei”,   a fost implicat într-un accident rutier. Din fericire, bărbatul nu a pățit nimic, însă Mustangul lui este avariat.

Citeste si: Ella iubeste din nou? Este vorba despre un fost concurent Puterea dragostei: ''Sa-mi expun sentimentele''

Rafaelo și-a lovit Mustangul!

Rafaelo se afla cu Iulian Pîtea, fostul războinic de la Exatlon, care a făcut haz de necaz în ceea ce privește situația în care se află prietenul lui, care acum va fi nevoit să își

ducă mașina la reperat. 

„Răzi? (n.r- Rafaelo către Iulian Pîtea) Ia uitați, mă. Ce părere aveți. Cadou de început de an.  Ia uite. Toată partea dreaptă... Nu mai zic nimic. Noapte buna”,  a transmis Rafaelo imediat după ce și-a lovit mașina.

Citeste si: Este sau nu ÎNSĂRCINATĂ? Daiana s-a despărțit de iubitul ei care avea o altă iubită "oficială": "Oameni buni, a fost o…’"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mustangul roșu cu care s-a tot fotografiat în ultima perioadă este avariat, iar acum artistul va fi nevoit să rămână fără el o perioadă, până o va repara. Bineînțeles că mai important decât mașina este faptul că artistul nu a pățit nimic și că poate răsufla ușurat, potrivit Wowbiz.ro.

Rafaelo a vorbit despre mașini și bani

„Anul trecut am participat la Puterea dragostei.

A fost o oportunitate să găsesc pe cineva, sa leg prietenii și, de ce să nu recunoaștem, să cresc social.(...)

În momentul în care am început să cresc, mi-am auzit vorbe: asta face videochat, ma, asta își bagă, își face... Arată bine, e frumos. Acum că am apărut la TV, pff, cine e norocosul asta?! Lasă că se află și despre el.

Nu e vorba că ești cineva pentru că ai ajuns acolo, e cale lungă pentru a ajunge persoană publică. Mi-am asumat când am ajuns acolo. Existau și multe comentarii negative. Însă 80% erau pozitive, într-o săptămână de la 20% negative am ajuns la 2%. Când am intrat acolo aveam 20k, iar când am ieșit am ajuns la 100k. Lumea mă oprea pe stradă să mă felicite.

Citeste si: Ti-l mai amintesti pe Alex Beni din primul sezon "Puterea dragostei"? Carismaticul tanar a revenit la marea sa iubire! Iata cum a fost surprins!

După ce am ieși de acolo m-am axat pe social-media. Am făcut mai multe postări, am interacționat cu lumea. Lumea mă cunoștea și pentru mașia aurie. Hai să vă spun cum am ajuns să îmi fac mașina gold.

Când am mers în Dubai, toată lumea era strânsă în jurul unei mașini. Când m-am apropiat, era o mașină de lux aurie. Cand am văzut-o, mi-am zis că următoarea mașină o să o fac așa. Aveam și atunci o mașină bună, însă eu mă plictisesc repede de ele și le schimb. Am ajuns să-mi iau mașina asta pentru că merită făcută aurie.(...)”,  a spus Rafaelo într-un vlog, anul trecut.