Rafaelo, fostul concurent de la "Puterea dragostei", s-a lansat in muzica! Iata cum suna prima lui melodie si ce fosti colegi din emisiune a distribuit in videoclip! Plusica si Simina au facut senzatie in costume de baie sexy!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 nov 2020, 01:10

Rafaelo a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti din primul sezon "Puterea dragostei".

Rafaelo a fost unul dintre cei mai echilibrati concurenti din primul sezon "Puterea dragostei". Tanarul a intrat in casa iubirii in primul sezon, cu gandul sa isi gaseasca perechea potrivita. La doar 23 de ani, acesta a demonstrat tutor ca are capacitatea de a gandi matur si a castigat rapid increderea si admiratia colegilor lui, dar mai cu seama a fetelor, care au fost fascinate de aparitia lui inedita in casa, cantand la darabana.

Rafaelo a marturisit inca de la inceput ca a intrat cu speranta in suflet ca va putea forma un cuplu cu Bianca, pe care o cunostea deja din afara emisiunii. Insa tanarul a venit tocmai cand aceasta isi indreptase atentia catre Alexandru Bobicioiu si isi dorea o relatie cu el.
Desi a incercat sa le cunoasca mai bine si pe celelalte fete, Rafaelo nu a reusit sa isi intalneasca perechea potrivita asa cum visa si a fost la un moment dat votat de colegii lui sa paraseasca emisiunea.

Citeste si: Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie neasteptata alaturi de Vlad, noul concurent intrat in emisiune! Iata cum au fost surprinsi cei doi!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa plecarea din casa "Puterea dragostei", Rafaelo a continuat sa isi caute jumatatea insa nu a renuntat nici la calatoriile cu peripetii alaturi de amicii sai. In paralel, tanarul s-a dedicat intens si profesiei sale si mai mult decat atat si-a luat inima in dinti si s-a lansat oficial in muzica.

De curand, Rafaelo a realizat impreuna cu renumitul Danezu, un prim single, de care sunt extrem de mandri.

In distributia videoclipului, s-au numarat multi dintre fostii concurenti de la "Puterea dragostei", din primul sezon, precum: Simina, Alex Zanoaga, Iancu Sterp, Doru, Plusica. Acestia au facut senzatie in costume de baie, la piscina. Rafaelo a tinut neaparat sa il distribuie in clip si pe bunul lui prieten, Iulian Pitea, fost concurent de la "Exatlon", care de asemenea a facut ravagii printre fete.

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.