Răfuială de zile mari în culise între Anda Adam și Nicoleta Dragne din cauza unei greșeli gramaticale

Autor: Alice Popescu

Anda Adam, pusa la zid de Nicoleta Dragne

Sursa: Captură KANAL D

Anda Adam a intrat de data aceasta si in vizorul Nicoletei Dragne care i-a atras atentia sa vorbeasca corect romaneste.

Nicoleta Dragne si Anda Adam si-au scos ghearele in culise si totul plecand de la o greseala gramaticala pe care Nicoleta Dragne nu i-a putut-o trece cu vederea rivalei sale.

Citeste si: Maurice Munteanu, reacție fară precedent la adresa Andei Adam: Ai grija cum vorbești că nu sunt una dintre concurente! Cântăreața izbucnește în lacrimi instant

Nicoleta Dragne si Anda Adam, la cutite in culise la Bravo, ai stil! Celebrities

Anda Adam:" Cand te grabesti, mai imi scapa si mie. Stiu cum e corect, insa..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicoleta Dragne: "N-a fost o rautate. Mi se pare de bun simt sa vorbim corect gramatical limba materna atata timp cat mai aparem si la televizor si mai suntem si influenceri. "Pe care" e o chestie elementara. A fost discutia in asa fel. Si Maurice a mai corectat-o de cateva ori."

Anda Adam: "Nu ca tu ai fi vreun doctor academician, Nicoleta.

Am inteles scopul tau in emisiune, dar crede-ma ca scopul tau nu este sa vii sa faci corectii gramaticale ca nu esti in masura. N-ai subiect si trebuie sa apari cu ceva. Eu nu am nevoie de subiect ca am cu ce aparea spre deosebire de tine. Nu cred ca e cazul sa faci tu declaratii ca e de bun simt sa stim sa vorbim corect gramatical.

Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities:Nu stiam ca trebuie sa stau sa spun ce muncesc si cat castig

Citeste si: Ce s-a întâmplat, de fapt, la ultima vizită a fetițelor lui George Burcea în casa actorului. Cum a aflat Viviana Sposub că va fi data în judecata: "Făceam băiță fetelor și stăteam cu telefonul în mana..."

Nicoleta Dragne: "Apari la televizor, trebuie sa stii sa vorbesti corect.

Eu vorbeam in general. Data viitoare, fii mai atenta. Am vorbit strict de greseala pe care ai facut-o. Nu stiam ca trebuie sa stau sa spun ce muncesc si cat castig. Am vorbit strict de ce s-a intamplat in emsiune."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.