Răfuială de zile mari între Amna și Anda Adam în culisele Bravo, ai stil! Celebrities: "Era să ne luăm la bătaie, a tipat la mine, nu se poate așa ceva!"

Author: Alice Popescu

Amna si Anda Adam, rafuiala de zile mari in culise

Sursa: Captură KANAL D

Dezvaluiri uluitoare facute atat de Anda Adam cat si de Amna in cadrul competitiei Bravo, ai stil! Celebrities.

Desi se cunosc de multa vreme, s-au susținut reciproc în multe situație și Anda chiar s-a bucurat atunci când Amna a intrat în competiția Bravo, ai stil! Celebrities, iată că cele doua artiste au avut și o disputa în culisele emisiunii. Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului a aflat că mărul discordiei ar fi fost un dulap.

Citeste si: Maurice Munteanu, mesaj acid pe Instagram pentru haterii care au zis ca a slabit cu ajutorul operatiei: "Eu nu vă pot da decât block!"

Bubuie culisele la Bravo, ai stil! Celebrities. Anda Adam si Amna, rafuiala de zile mari

Ilinca Vandici:"Mă așteptam că făcând parte din aceeași industrie să vă ajutați și să înțelegeți!Chiar așa, mai, fetelor, pe un dulap?!" Amna:"Cred că s-a aflat că am tipat la tine în spate și...Lasați-mă un pic, mă băț cu Anda. Deci, nu se poate. Doamne fereste, nu se poate. Chiar m-a enervat.

Mi-ai dat și share la piesa, apoi ai tipat la mine, nu te înțeleg oricum. Anda am rămas prietene sau nu? Vrei să ne certam din nou? A fost un moment mai tensionat. E greu cu doua blonde."

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Anda Adam:"Era să ne luam la bătaie în spate.

Am vrut să o strâng de gât pe Amna cu asta...Äm reușit să o ciufulesc. Eu vreau să par ceea ce nu sunt. Uneori sunt reținută, alteori prea arătată. fata și-a lansat o piesa noua. Amna a fost dubioasa,a tipat la mine, a venit apoi și a zis, azi am lansat o piesa noua, m-am simțit cu musca pe căciulă că am ciufulit-o."

Anda Adam, avertisment dur despre Amna la Bravo, ai stil! Celebrities

Citeste si: Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities, declaratii dureroase despre infectarea cu coronavirus

Bineînțeles că totul a fost o gluma intre cele doua cântărețe, iar prietenia dintre ele este mai mult decât evidenta. Atât Amna cât și Anda Adam au făcut o ironie lejera la adresa discuțiilor aprinse din platou și nicidecum că a existat o situație tensionata intre ele doua.

Eu o cunosc pe Amna de foarte mult timp și este o femeie cu un potențial foarte mare, uitați-vă la piciorul meu, o să vedeți, a mai adăugat Anda Adam.