Raisa ar fi fost ucisă pentru o bucată de pâine. Verișorul copilei a avut un exces de furie în momentul în care a fost nevoit să-și împartă hrana

Autor: Diana Bostan

Raisa a fost ucisă de propriul verișor

Sursa: Captură Antena 3 CNN/ Facebook

Tragedie fără margini în Dolj! Raisa, o copilă în vârstă de doi, ar fi fost ucisă cu sânge rece de propriul verișor. Motivul este unul cutremurător.

Un tânăr în vârstă de 15 ani și-a ucis cu sânge rece verișoara în vârstă de doar doi ani. Potrivit informațiilor furnizate de Antena3CNN, acesta ar fi comis fapta odioasă pe fondul unei supărări. Adolescentul a fost reținut de către polițiști după ce și-a recunoscut fapta.

Motivul pentru care adolescentul din Dolj a ucis-o pe Raisa

Luni, 27 mai, Raisa, o copilă de doi ani, a fost dată dispărută de acasă, urmând să fie găsită fără suflare 24 de ore mai târziu.

În urma audierilor și a probelor obținute, anchetatorii au ajuns la concluzia că fetița ar fi fost ucisă chiar de verișorul ei, un adolescent în vârstă de 15 ani. Acesta a fost reținut de către polițiști, iar ulterior și-a recunoscut fapta.

Citește și: Verișorul Raisei, în vârstă de 15 ani, a recunoscut că a ucis-o. Autoritățile l-au reținut, însă caută acum un al doilea suspect

Potrivit Antena3CNN, adolescentul de 15 ani reacționa cu furie atunci când i se luau bunurile, inclusiv atunci când venea vorba de hrană. Deși anchetatorii nu au putut identifica un motiv specific, există suspiciuni că incidentul s-a întâmplat atunci când mătușa lui l-a rugat să împartă și cu fetița o bucată de pâine, moment în care ceva s-a declanșat în psihicul tânărului.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

În urma mai multor expertize, anchetatorii au primit informația conform căreia băiatul în vârstă de 15 ani avea mai multe pete de sânge pe pantaloni, sânge ce aparținea chiar verișoarei sale. Acesta a fost momentul în care tânărul și-ar fi recunoscut fapta.

Primele declarații făcute de mama copilei decedate

Mama Raisei, fetița în vârstă de doi ani găsită decedată într-o râpă, a vorbit despre modul în care ar fi fost ucisă fiica ei.

Principalul suspect în cazul uciderii Raisei a fost reținut miercuri, 29 mai, de către polițiști.

Citește și: Primele declarații ale mamei Raisei, fetița găsită decedată într-o râpă: „Verişorul de 15 ani nu a acţionat singur” Autoritățile au reținut principalul suspect în acest caz

„Am auzit de nepotul nostru, de 15 ani, dar singur nu poate să fie implicat.

Complice mai are pe lângă el, cineva mai în vârstă.  Nici nu l-am crezut în stare, pentru că o iubea prea mult”,  a declarat mama Raisei, potrivit  Antena 3 CNN.

În urma anchetei, s-a constatat că tatăl adolescentului în vârstă de 15 ani ar fi avut cunoștință despre faptele fiului său, motiv pentru care a fost, de asemenea, dus la audieri pentru a clarifica circumstanțele acestui tragic eveniment.