Raisa, copila dispărută din Dolj, a fost găsită decedată la 400 de metri de casă. Fetița prezenta urme de violență pe corp

Autor: Diana Bostan
Actualizat: 28 mai 2024, 11:40

Raisa a dispărut din faț casei

Sursa: IPJ Dolj

Raisa, copila de doi dispărută din Dolj, a fost găsită moartă într-o râpă marți, 28 mai. Din primele informații, fetița prezenta urme de violență pe corp.

Update: Raisa a dispărut ieri, 27 mai din fața casei, acolo unde se juca cu alți copii. Copila a fost găsită decedată într-o râpă și cu urme de violență pe corp, potrivit digi24. Anchetatorii au luat în calcul și varianta unei crime.

Stirea inițială: 

În Dolj, se desfășoară căutări intense pentru Raisa, o fetiță de doi ani, dispărută din fața casei bunicului său.

Potrivit digi24, peste o sută de polițiști, pompieri și voluntari, inclusiv un elicopter, sunt implicați în operațiunea de căutare.

Copila în vârstă de doi ani a dispărut din fața casei

Polițiștii au informat că Raisa se afla în curtea casei, jucându-se alături de alți copii din vecinătate. În momentul în care părinții au observat absența ei, au alertat imediat autoritățile.

Eforturile de căutare au mobilizat peste 100 de persoane, inclusiv polițiști și localnici din comuna Breasta, unde familia locuiește, extinzându-se și în zonele înconjurătoare.

Citește și: Ai văzut-o? O copilă în vârstă de 13 ani din Buzău a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Polițiștii apelează la ajutorul populației pentru găsirea ei

Potrivit sursei menționate anterior, autoritățile au mobilizat resurse considerabile, inclusiv echipele salvamontiștilor din județele Vâlcea și Gorj, care sunt dotate cu echipamente sofisticate, precum dronele cu capacitate de termoviziune și dispozitive specializate pentru analizarea detaliată a imaginilor

înregistrate de acestea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

De asemenea, se utilizează un program avansat de Inteligență Artificială, care contribuie la interpretarea și evaluarea eficientă a fotografiilor obținute în timpul căutărilor.

Operațiunile de căutare sunt desfășurate pe o rază largă de acțiune, cuprinzând aproximativ 15 kilometri în jurul localității de unde a fost semnalată dispariția copilului.

Autoritățile cer ajutorul populației

Poliția a cerut ajutorul cetățenilor pentru găsirea Raisei, exprimând că, în cazul în care dețin informații relevante pentru căutare, sunt rugați să se prezinte la cea mai apropiată secție de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

De asemenea, au subliniat importanța fiecărei secunde în desfășurarea operațiunilor de căutare.

Citește și: Ea este tânără în vârstă de 13 care a dispărut în mod misterios din București! Aceasta a plecat de acasă sâmbătă, iar de atunci este de negăsit

"Dacă dețineți orice informație utilă care ajută la găsirea copilei, vă rog să veniți la cea mai apropiată secție de poliție sau să sunați la 112.

Orice secundă e prețioasă pentru noi.", se arată în comunicatul transmis de polițiști și preluat de digi24.

Fetița care a dispărut poartă numele de Raisa și are în jur de un metru în înălțime și aproximativ 14 kilograme în greutate. Copila în vârstă de doi ani are ochi căprui și păr șaten ondulat, fiind tunsă scurt. Înainte de a dispărea din fața casei, Raisa purta un tricou galben și pantaloni lungi de culoare neagră. De menționat este faptul că nu avea încălțăminte în momentul în care a fost văzută ultima dată.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.