Raisa, fetița de doi ani, a fost condusă pe ultimul drum azi, de Ziua Copilului: Verișorul ei urmează să fie adus la locul faptei pentru reconstituirea crimei

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 01 iun 2024, 18:11
Raisa Foto(4)

Raisa, fetia de doi ani din Dolj, a fost condusă azi pe ultimul drum, chiar de Ziua Copilului.

Familia Raisei, fetița de doi ani ucisă în Dolj, a trăit astăzi clipe cumplite, conducând-o pe ultimul drum chiar de Ziua Copilului. În același timp, verișorul acuzat de crimă urmează să fie adus la locul faptei pentru reconstituirea tragediei.

Raisa a fost înmormântată azi

Astăzi, de Ziua Copilului, familia Raisei, fetița de doi ani ucisă în Dolj, a trăit momente de neimaginat, conducându-și copilul pe ultimul drum.

Ziua care ar fi trebuit să fie una de sărbătoare este acum marcată de o tragedie profundă. În timp ce părinții își luau rămas-bun de la micuța lor, verișorul acuzat de crimă urmează să fie adus la fața locului pentru reconstituirea crimei.

Raisa, fetița de doi ani și jumătate, a fost înmormântată de Ziua Copilului, o zi care, în mod obișnuit, ar fi fost plină de bucurie și jocuri.

Mama Raisei a declarat încă de ieri, într-o emisiune TV, că ziua înmormântării va fi cea mai grea din viața ei. Ceremonia de înmormântare a fost marcată de prezența a aproximativ 80 de persoane care au venit să se roage pentru sufletul micuței. Familia verișorului acuzat de crimă a lipsit de la ceremonie, trimițând condoleanțe doar prin intermediul rudelor.

FOTO: antena3.ro

Citește și: Familia Raisei, fetița ucisă în Dolj, se pregătește de înmormântare! Părinții copilei sunt sfâșiați de durere: „Am vrut să o îmbrac în mireasă, dar nu mi-a căzut bine”

Familia suspectului se află în stare de șoc

Potrivit spynews.ro, Crenguța, mama băiatului acuzat de crimă, este în stare de șoc de când a aflat despre acuzațiile aduse fiului ei.

Băiatul, în vârstă de 15 ani, a participat la căutările voluntarilor în ziua dispariției Raisei, comportându-se ca și cum nu ar fi avut nimic de ascuns. Deși inițial a negat faptele, băiatul și-a recunoscut în cele din urmă vinovăția în fața anchetatorilor, izbucnind în lacrimi în tribunal.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

Procurorii au descris moartea Raisei ca fiind deosebit de violentă. Verișorul ei a mărturisit că a dus-o pe un câmp, unde a înjunghiat-o de mai multe ori, a ștrangulat-o cu o funie și apoi i-a aruncat trupul într-o groapă. Anchetatorii și magistrații de la Tribunalul Dolj încearcă să înțeleagă motivațiile care au condus la acest act brutal.

În zilele următoare, băiatul va fi adus la locul faptei pentru reconstituirea crimei, iar ancheta continuă pentru a aduna toate detaliile necesare.

Autoritățile au anunțat că, pentru a nu compromite desfășurarea anchetei, alte informații vor fi comunicate publicului doar atunci când stadiul investigației va permite.

Citește și: „Eu am găsit-o în groapă”. Tatăl adolescentului care a ucis-o pe Raisa a rupt tăcerea. Ce spune bărbatul despre un posibil complice

Familia Raisei și comunitatea locală rămân marcate de această tragedie, sperând că justiția își va urma cursul și că asemenea acte de violență nu se vor mai repeta.