Raisa Nicoleta i s-a arătat în vis fratelui ei, la aproape o lună de când a fost ucisă pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 09 nov 2022, 13:25

Raisa Nicoleta i s-a arătat în vis fratelui ei, la aproape o lună de când a fost ucisă pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție

A trecut aproape o lună de când Raisa Nicoleta a trecut în neființă. Fetița de doar 11 ani care a murit fulgerător după ce a fost lovită de o mașină de poliție pe trecerea de pietoni i s-a arătat în vis fratelui ei mai mic.

Accidentul de pe bulevardul Laminorului din Capitală, în care un polițist a lovit două fetițe pe trecerea de pietoni, a provocat multă durere în sufletul familiei și apropiaților Raisei Nicoleta, fetița care murit în tragicul accident. La aproape o lună de când copila de 11 ani a pierit, fratele ei mai mic, Sebi, a visat-o pentru prima dată.

Raisa Nicoleta i s-a arătat în vis fratelui ei, la aproape o lună de când a fost ucisă pe trecerea de pietoni de o mașină de poliție

Potrivit Spynews,  tatăl Raisei a făcut declarații în exclusivitate, chiar din camera fiicei lui care s-a stins din viață la o vârstă extrem de fragedă, după ce a fost lovită pe o mașină de poliție pe un bulevard din Capitală.

Părintele fetei de 11 ani care a pierit în tragicul accident a dezvăluit că fratele mai mic al Raisei a visat-o, pentru prima dată de când a murit.

Micuțul a avut inițial un coșmar, din spusele tatălui său, Iulian Barbu, iar apoi le-a povestit totul părinților lui, în dimineața următoare.

”Ne-a povestit că a avut într-o noapte, chiar a țipat, a plâns, și a spus că a avut un coșmar și că după aia a venit, a visat-o pe Raisa cu aripi de îngeraș, a venit și l-a salvat.

O visează, e ceva normal, probabil îi e dor de ea”, a spus Iulian Barbu.

Citeste si: Cum a reușit Marina, fetița lovită pe trecerea de pietoni, să scape cu viață. Gestul incredibil pe care l-a făcut când a văzut mașina de poliție

Părinții Raisei Nicoleta sunt în continuare îngenuncheați de durere. Mai mult decât atât, au ieșit la ivelă imagini care dovedesc faptul că Constantin Popescu, polițistul care a ucis-o pe fata pe trecerea de pietoni, a renunțat la echipamentul de polițist imediat după producerea accidentului.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Ieri, 8 februarie, a fost audiată de către anchetatori și Marina, fetița care se afla alături de Raisa în momentul în care mașina de poliție le-a lovit pe trecerea de pietoni, aceasta a reușit să scapte cu viață, în timp ce prietena ei nu a mai avut nicio șansă.

Citeste si: Mama Marinei, fetița lovită pe trecerea de pietoni, face declarații emoționante: "Îi este foarte dor de Raisa"

 

 

 

 

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.