„Raiul a mai câștigat un înger”. Melis, fata atacată cu un cuțit în Craiova, a fost condusă pe ultimul drum. Sute de persoane și-au luat adio de la tânăra de doar 14 ani

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 01 iul 2023, 14:36

Sute de persoane sunt alături de familia lui Melis, fata care a murit în Grădina Botanică din Craiova

Sursa: facebook, antena3.ro

Melis, fata care a fost înjunghiată mortal în Grădina Botanică din Craiova, a fost condusă pe ultimul drum. Familia, prietenii, colegii de clasă și persoane impresionate de sfârșitul tragic al acesteia i-au fost alături pe ultimul drum.

Melis și iubitul ei au fost înjunghiați de un tânăr, în plină zi, în Grădina Botanică din Craiova, iar astăzi, 1 iulie, adolescenta a fost înmormântată. Cortegiul funerar a pornit de la o biserică din Craiova spre Cimitirul Sineasca.

Melis, fata înjunghiată în Craiova, a fost înmormântată

Sute de persoane sunt alături de familia lui Melis, fata care a murit în Grădina Botanică din Craiova, din cauza rănilor de la nivelul gâtului.

Astăzi, 1 iulie, a fost condusă pe ultimul drum. Cortegiul funerar a plecat la orele prânzului de la Biserica Sfântul Spiridon din Craiova spre Cimitirul Sinesca, unde Melis își va dormi somnul de veci. Înainte de a ajunge la cimitir, cortegiul funerar s-a oprit la casa unde Melis locuia.

Citește și: „Mi-am pus mănuși, o mască și am scos maceta din rucsac”. Primele declarații ale tânărului de 20 de ani, care a atacat cu un cuțit un cuplu, în Grădina Botanică din Craiova

Familia, prietenii și colegii de școală au venit să o conducă pe ultimul drum, inclusiv persoane care nu au cunoscut-o niciodată, dar care empatizează cu cele întâmplate. Conform antena3.ro, deși agresorul le-a spus anchetatorilor că nu îi știa pe Melis și pe iubitul ei, acesta, de fapt, ar fi cunoscut-o pe fată și ar fi amenințat-o, în repetate rânduri, că o va ucide și nu doar pe ea, ci și pe iubitul ei. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum s-a produs tragedia din Grădina Botanică din Craiova

În urmă cu doar câteva zile, Melis și iubitul ei se plimbau prin Grădina Botanică din Craiova.

La un moment dat, iubitul fetei îl observă pe agresor cum o fixează cu privirea și îi atrage atenția în acest sens. Băiatul, fiu de polițist, își iese din minți și începe un schimb de replici cu celălalt băiat.

La un moment dat, se enervează și mai tare și coate din rucsac o pereche de mănuși, o mască și un cuțit de vânătoare cu care îl înjunghie, prima dată, pe băiat.

Acesta țintește zonele vitale și îl lasă într-o baltă de sânge. Fuge după fată câțiva metri, o prinde și începe să o înjunghie și pe ea. În timp ce era înjunghiată, fata sună la 112 și, cu ultimele puteri, dă detaliile de care este nevoie, pentru ca oamenii legii să îl poată identifica pe agresor și să vină în ajutorul ei.

Citește și: Cum se simte tânărul de 19 ani care a fost înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova. Atacatorul a fost arestat pentru 30 de zile

În doar câteva minute, din cauza rănilor suferite, Melis se stinge. Iubitul ei s-a trezit din comă, dar încă se află la Terapie Intensivă și se află în stare foarte gravă. După ce își va mai reveni, acesta va fi anchetat, deoarece nici anchetatorii nu sunt convinși, în totalitate, că agresorul nu îi cunoștea.