Raiul gurmanzilor! Ce inseamna cu adevarat o masa imbelsugata

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 14 oct 2020, 14:20

Ca sarbatorile bat la usa se stie ! Dar ce au pregatit bucatarii din statiuni pentru turistii care vor petrece Craciunul si Revelion la munte…nu stiu foarte multi!

Noi am gasit raiul gurmanzilor! Nea’ Viorel, de pilda, s-a pregatit temeinic pentru turistii care ii vor calca pragul de sarbatori. Stie ca romanului ii place sa aiba masa imbelsugata, asa ca ne-a aratat ce inseamna sa ai preparate pentru toate gusturile. Si cum de la un astfel de meniu nu poate sa lipseasca o bautura buna, Nea’ Viorel a pregatit ceva special: o tuica foarte buna de pruna curate si mai veche de 25 de ani, se lauda Nea’ Viorel.
Ce mai, se poate spune ca este un adevarat paradis culinar, unde nici aceia care tin la silueta nu se vor putea abitine sa nu guste din delicioasele preparate de sarbatori!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

În a doua parte a ediției de marți din „Casa iubirii”, Rebecca a declarat că nu mai vrea să aibă nicio legătură cu Antoni, după un gest al tânărului care se pare că a fost picătura care a umplut paharul.