Raju, prima reactie dupa ce a fost eliminat de la "Puterea dragostei"! "Nu este dorinta mea, dar a fost nevoie sa plec!" Care a fost adevaratul motiv al plecarii sale si ce mesaj le-a transmis fostilor colegi!

Autor: D.I.

Raju este cel mai recent concurent eliminat din casa "Puterea dragostei".

Raju, cantaretul de muzica rap, in varsta de 31 de ani, a intrat in casa "Puterea dragostei" hotarat sa isi gaseasca jumatatea. Acesta mentiona atunci ca nu pune mare pret pe aspectul fizic al unei femei, ci isi doreste de la partenera de viata sa fie inteligenta si sa-l iubeasca asa cum el iubeste el muzica rap.


Seara trecuta, in Gala "Puterea dragostei", Raju a fost eliminat din cadrul show-ului, dupa ce in prealabil le ceruse fetelor sa il voteze spre eliminare, deorece este nevoit sa se intoarca urgent in tara pentru a-si rezolva niste probleme
aparute inopinat.
Desi nu a stat foarte mult timp in casa alaturi de ceilalti colegi, Raju a apucat sa lege numeroase prietenii cu multi dintre ei si a regretat mult ca a fost nevoit sa isi ia ramas bun de la ei, dar a recunoscut si ca ii pare rau ca nu a reusit sa isi intalneasca marea iubire asa cum spera la inceput.

Citeste si: Ce masina de lux are Andreea de la "Puterea dragostei"! Iata cum a fost surprinsa frumoasa blondina langa bolidului ei alb!

"Mi-am facut si prieteni si cunostinte! Mi-a facut placere sa stau in casa asta! Dusmani nu cred ca mi-am facut! Am avut multe de invatat de la toti cate ceva! Daca mi-as rezolva problemele acasa, cu siguranta m-as intoarce! Nu este dorinta mea, dar a fost nevoie sa plec!", a spus Raju.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Andreea Mantea, calatorie cu peripetii spre Romania! Iata ce obstacol a intampina vedeta!

"Am avut o experienta placuta in casa! Mi-as mai fi dorit sa stau, dar a fost imposibil pentru mine, de asta le-am rugat pe fete sa ma voteze! Daca mi-as rezolva probleme cu siguranta m-as intoarce si as incerca sa imi gasesc o fata pe placul meu, cu toate ca mai erau doua fete de cunoscut in casa!", a adaugat Raju, la testimoniale, imediat dupa eliminare.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.