Raluca Drăgoi, declarații dureroase despre pierderea mamei sale: „O visez foarte des”. Artista a izbucnit în lacrimi atunci când tatăl ei a fost adus în discuție

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 oct 2023, 06:00

Raluca Drăgoi a recunoscut că simte lipsa mamei sale în fiecare zi

Sursa: Captură video

Raluca Drăgoi este o femeie puternică, dar moartea mamei sale și-a pus amprenta asupra sa. Artista încă este copleșită de emoții atunci când vine vorba de mama ei, mai ales că a susținut-o necondiționat.

Raluca Drăgoi a fost invitată în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, unde a făcut dezvăluiri dureroase despre cel mai greu moment din viața ei, și anume, acela în care și-a pierdut mama.

Raluca Drăgoi și-a pierdut mama în urmă cu cincisprezece ani

Raluca Drăgoi a recunoscut că simte lipsa mamei sale în fiecare zi și, tocmai din cauza faptului că durerea încă este în sufletul ei, preferă să vorbească foarte puțin despre cea care i-a dat viață.

„Am avut susținere foarte mare, mai ales cât a fost în viață mama mea și am avut un suport extraordinar. De când s-a stins din viață mama mea, de cincisprezece ani, cu cincisprezece ani în urmă, am avut și o depresie, dar am trecut peste toate.

Durerea din suflet nu o să treacă niciodată. Și aseară am visat-o. Îmi arată niște semne.

E o conexiune între mine și ea. O visez foarte des. Nu (n.r. dacă se trezește plângând atunci când o visează), pentru că sunt omul care, la subiectul ăsta, țin foarte mult în mine chestia asta.

Citește și: ”Îmi ajut frații tot timpul” Sorinel Copilul de Aur, dezvăluiri fără precedent despre familia sa. Ce fel de relație are manelistul cu fratele său, Adi de Adi

Nu discut foarte mult. Vorbesc doar ce e la suprafață și nu intru foarte mult în amănunte, că mă întristez foarte rău și lupt cu mine foarte mult, dar numai eu știu conexiunea aia și chestia aia între mine și ea”, a spus artista.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Drăgoi are o relație specială cu tatăl ei

Când a venit vorba de tatăl ei, Raluca Drăgoi a izbucnit în lacrimi la o simplă întrebare prin care trebuia să spună ce reprezintă acesta pentru ea. Artista a recunoscut că este unul dintre cei doi oameni pe umărul cărora plânge atunci când lucrurile din viața ei o apasă.

Ce este tatăl meu pentru mine? Este!”, au fost singurele cuvinte pe care aceasta a putut să le spună.

Tatăl ei a apărut și el preț de câteva secunde și a povestit o amintire cu aceasta, de când era mică, atunci când a primit comentarii răutăcioase din cauza culorii pielii.

„Ce băiețoasă? O mai făceau tipii, colegii, într-a cincea, a șasea, că era mai brunețică și a venit acasă plângând, că au făcut-o colegii, ea fiind mai brunețică, cu ț.

Citește și: Ce previziuni are Andreea Mantea pentru 2023: „Căsătorită”. Reacția incredibilă a prezentatoarei „Casa Iubirii”

Mamă, și a venit plângând, nu știu ce! Ne-am dus să vedem împreună copiii în clasă și eu n-am mai apucat să spun nimic, pentru că a luat mămăița cuvântul”, a povestit și Eugen Drăgoi, tatăl Ralucăi.

 

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.