Raluca Badulescu a divulgat detalii incendiare de la nunta sa! Iata ce a spus jurata "Bravo, ai stil!" despre rochia de mireasa pe care o va purta la evenimentul anului

Editor: Silviu Bunea Autor: S.B.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:19

Invitata in platoul "Te vreau langa mine", Raluca Badulescu a dezvaluit detalii de la nunta sa de duminica, care se anunta a fi cea mai extravaganta. Jurata "Bravo, ai stil!" a subliniat ca este cel mai important eveniment din viata sa, pe care il asteapta de o viata.

Regasindu-se in povestea Ralucai, Gabriela Cristea a indraznit sa o intrebe ce a determinat-o sa ia decizia de a se casatori dupa multi ani de relatie.
Vedeta a povestit ca relatia cu sotul ei, Florin dureaza de noua ani si ca s-au hotarat sa faca si casatoria pentru a fi o adevarata familie.
"N-am fost mireasa niciodata! A fost cununia civila, doar eu cu Florin, impreuna cu doi prieteni,atat! In fiecare an am spus ca voi fi mireasa! Nu visam chestia asta de cand eram mica, insa m-am gandit, domnule, o data in viata! Macar o data in viata

s-o fac si pe asta! Este adevarat, as fi ipocrita sa spun ca acest eveniment nu a intervenit si in urma faptului ca m-am vazut ca am slabit si m-am vazut repede in tinute!"

Intrebata de Gabriela Cristea cum va arata rochia sa de mireasa, Raluca a fost atinsa in cel mai sensibil punct. Aceasta a povestit ca va purta o creatie semnata Catalin Botezatu, cu fir de aur si cu o trena impresionanta.

"E o rochie dumnezeiasca aurie! Fiind mireasa mai in etate isi permite aceasta nebunie! Este mai mult o petrecere decat o nunta clasica si este petrecerea cu rochia visurilor mele! Oricum eu cred ca miresele isi pot alege orice rochie din orice categorie cromatica isi doresc ele! N-am zis ca poti sa te duci in biserica cu o rochie rosie, Doamne fereste, dar la petrecere de ce sa nu ne permitem o nebunie si sa ne imbracam intr-o culoare care ne face noua placere! Este o nunta aurie!",
a spus Raluca.

Raluca Badulescu a divulgat cateva secrete din culisele emisiunii "Bravo, ai stil!", despre care a mentionat ca va aduce in prim plan surprize interesante in editia din aceasta seara, de la ora 17:00, dar si duminica, in urmatoarea gala de ora 20:00, cand va fi eliminata inca o concurenta.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.