Raluca Badulescu nu a mai rezistat si a rabufnit! Juratul Bravo, ai stil! sezonul 7, criticata ca poarta mereu peruci si unghii false. Vedeta a explicat MOTIVUL

Author: Alice Popescu
Bravo, ai stil! 2021. Raluca Badulescu a explicat de ce poarta mereu peruci si unghii false

Juratul celui mai iubit reality fashion Bravo, ai stil! sezonul 7 nu a mai suportat si a raspuns dur celor care o arata cu degetul ca poarta mereu peruci si unghii false.

Raluca Badulescu, regina regeascu cum i se mai spune datorita stilului excentric cu care a cucerit publicul din Romania si fanii show-ului "Bravo, ai stil!" sezonul 7, a tinut sa clarifice de ce poarta mereu peruci si unghii false si de ce oamenii trebuie sa o judece pentru aceste artificii de infrumusetare. Intr-adevar Raluca Badulescu este cunoscuta pentru zecile de peruci pe care si le asorteaza cu tinutele atat in emisiunea "Bravo, ai stil!" sezonul 7 cat si la evenimentele mondene.

Citeste si: Marisa Paloma, dezvaluiri despre sexul bebelusului. Ce nu ii place sa ii faca iubitul in aceasta perioada. Multe femei ar fi innebunite

Bravo, ai stil! 2021. Raluca Badulescu a rabufnit. Juratul Bravo, ai stil! sezonul 7 a explicat motivul

Aceasta este unul dintre subiectele mele favorite de discuție. De ce nu renunț la peruci, machiaj, unghii lungi etc. Păi de

ce aș renunța? 
Atâta timp cât eu sunt fericită cu imaginea pe care o am și nu neapărat că sunt fericită, ci aceasta sunt eu, aceasta este personalitatea mea, de ce aș face-o? Eu nu sunt un personaj, eu sunt așa de mai mult de 30 de ani.”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Au inceput filmarile la Bravo, ai stil! sezonul 7. Ilinca Vandici, ritual neobisnuit in cabina. Cine este stilistul care se ocupa exclusiv de vedeta TV

Raluca Badulescu a mai declarat ca niciodata nu va renunta de gura lumii la lucrurile care o fac fericita. „Dacă n-am avut peruci, am avut extensii, gene lungi am avut întotdeauna, de când se pun extensii de gene, unghii lungi am de vreo 28 de ani, de când se pun în Romania, adică eu nu sunt un personaj care și-a pus unghii false, peruci etc.

Toate lucrurile acestea, toate pe care le fac sunt parte din personalitatea mea, din mine, asta sunt eu cu adevărat. Acestea, pentru mine, nu sunt artificii de styling.

Bravo, ai stil! sezonul 7. Juratul Raluca Badulescu: "Nu am cum sa ma prefac!"

Eu iubesc hainele cu adevărat, iubesc imaginea pe care o am cu adevărat, mă preocupă lucrurile acestea cu adevărat și toate vin din mine. Asta sunt eu, nu are cum să vină să–mi spună cineva să fiu altfel decât sunt eu cea adevărată. 

Persoanelor din mediul online care mai pun presiune, de multe ori, și întreabă de ce nu vreau să arăt eu natural și vreau să arăt așa, le spun: «Pentru că nu am cum să mă prefac!» Dacă eu aș arăta altfel decât arăt acum, ar însemna să mă prefac, lucru pe care nu l-am făcut niciodată și nu am să-l fac vreodată, a declarat Raluca Badulescu pentru cancan.ro.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.