Raluca Badulescu, al doilea jurat al emisiunii "Bravo, ai stil!": "Va fi cel mai grandios show ever!"

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 22:09

Raluca Badulescu este cel de-al doilea jurat al emisiunii fenomen "Bravo, ai stil!" care incepe in toamna la Kanal D.

Viitoarele concurente ar face bine sa fie ochi si urechi la sfaturile vedeti daca vor sa puna mana pe marele premiu de 100.000 lei si sa obtina sansa unei cariere in televiziune.

"Sunt sigura ca va fi cel mai grandios show ever! De abia astept!", a spus vedeta.

Raluca Badulescu se alatura Iuliei Albu la masa juriului emisiunii "Bravo, ai stil!". Cum pana la premiera show-ului nu mai e mult, toata lumea a intrat in febra pregatirilor.

"Inaintea unui asemenea show, de o asemenea anvergura, cu atata clasa avem emotii cu totii. Sunt sigura ca va fi minunat atat pentru noi, cat si pentru telespectatori", a mai spus Ramona Badulescu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mii de tinere, care mai de care mai frumoase si mai istete isi vor

etala talentele in ale modei pentru ca o asemenea sansa de a deveni vedeta nu apare decat o singura data in viata.

"Va fi o competitie foarte stransa pentru ca in Romania se pune foarte mult accent pe frumusetea fizica, pe hainele pe care le purtam. Daca ma intrebati pe mine, mi se pare si normal!", a declarat Raluca Badulescu.

##VIDEO162364##

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.